2017 metų Rugpjūčio mėnesio plaukų kirpimo kalendorius

2017 metų Rugpjūčio  mėnesio plaukų kirpimo kalendorius

1 diena, Antradienis.

10  Mėnulio diena.  Mėnulis Skorpiono ženkle.

Plaukų kirpimui metas nepalankus. Kirpdamos plaukus galite pakenkti savo sveikatai. Tačiau juos galima dažyti su chna dažais, ypač, jeigu norite pakelti savo autoritetą darbe.

2 diena. Trečiadienis.

11 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Puikus metas norinčioms kirpti plaukus ar juos padažyti. Pakirpdamos plaukus pagerinsite savo intuiciją. Jeigu juos dažysite vario spalva- galite prisikviesti pelną.

3 diena. Ketvirtadienis.

 

12 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas plaukams kirpti ar jiems dažyti iš esmės yra nepalankus. Šiandien kirpdamos plaukos galite prisišaukti nemalonumų. Tačiau juos galima švelniai dažyti su natūralios kilmės dažais, ypač jeigu reikia sustiprinti savo autoritetą.

4 diena. Penktadienis.

13 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Gera diena plaukų kirpimui. Kirpdamos plaukus galite gerokai pagražėti. Tačiau nuo plaukų dažymo šiandien geriau susilaikyti.

5 diena. Šeštadienis.

14 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Metas palankus ir plaukų kirpimui, ir jų dažymui. Kirpdamos plaukus, galite pagerinti savo finansinę būklę. Norinčioms pakeisti plaukų spalvą, rekomenduojama dažyti plaukus švelniais ir natūraliais gamtiniais dažais.

6 diena. Sekmadienis.

15 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Netinkamas metas plaukams kirpti ar dažyti. Kirpdamos plaukus galite pabloginti savo sveikatą.Jeigu norite plaukus dažyti- šiandien tinkamas metas tik juos dažančioms tamsiomis spalvomis ir augalinės kilmės dažais.

7 diena. Pirmadienis.

16 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle.

Metas nepalankus plaukų kirpimui ir dažymui. Kirpdamos plaukus galite susigadinti nuotaiką.Šiandien plaukus patariama dažyti tik tamsiomis spalvomis ir nestipriais dažais.

8 diena. Antradienis

17 Mėnulio diena. Mėnulis Vandenio ženkle

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Kirpdamos plaukus,galite prisikviesti kliūčių, ypač verslo reikaluose. Seksis tik dažančioms plaukus- šviesiais ir rusvais atspalviais ir tik gamtiniais dažais.

9 diena. Trečiadienis

18 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Plaukų kirpimo šiandien geriau atsisakyti. Liesdamos plaukus, galite prisišaukti nemalonumų. Jeigu labai reikia- galite padažyti plaukų šaknis augaliniais dažais, tačiau tik jums patinkančia ir tinkančia, gerai laiko išbandyta spalva, kuri suteikia jums pasitikėjimo.

10 diena. Ketvirtadienis

19 Mėnulio diena. Mėnulis Žuvų ženkle.

Metas palankus ir plaukų kirpimui, ir jų dažymui. Kirpdamos plaukus, prailginsite gyvenimą, o dažydamos juos natūralios kilmės dažais, pagerinsite savo verslo reikalus. reikaluose. Tačiau seksis dažančioms plaukus aukso ar rusvomis spalvomis. Pagerės išvaizda, nuotaiką, o gal būt ir prisišauksite sėkmę.

11 diena. Penktadienis

20 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Metas plaukų kirpimui yra nepalankus- galite tiesiog nusivilti ir kirpėja ir gautu rezultatu.

12 diena. Šeštadienis

21 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Metas tinkamas tiek plaukų kirpimui, tiek jų dažymui. Kirpdamos plaukus, tikrai pagražėsite, o gal būt ir pakelsite savo gerbūvį. O jeigu norite sustiprinti savo verslą- plaukus dažykite juos šviesiais ar rusvais tonais.

13 diena. Sekmadienis

22 Mėnulio diena. Mėnulis Avino ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra neutralus. Gerai kirpti plaukus, jeigu norite pirkti rimtą pirkinį. Tačiau lygiai taip pat juos kirpdamos galite prisikviesti ir nereikalingą svorį. Jeigu nutarėte pakeisti plaukų spalvą- geriau rinktis natūralius atspalvius ir spalvas.

14 diena. Pirmadienis

23 Mėnulio diena. Mėnulis Jaučio ženkle.

Plaukų kirpimui ir jų dažymui metas yra visiškai nepalankus.

15 diena. Antradienis

24 Mėnulio diena. Mėnulis Jaučio ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui metas yra labai nepalankus. Jeigu pakirpsite plaukus- galite priskiviesti ligą. Jeigu vis gi reikia juos dažyti- geriau rinktis tamsius atspalvius- taip bent pagerinsite reikalus darbe.

16 diena. Trečiadienis

24 Mėnulio diena. Mėnulis Dvynių ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Jeigu turite sveikatos problemų, geriau jų neliesti visiškai. Jeigu reikia plaukus dažyti- geriau rinktos tamsius atspalvius, kad pagerinti reikalus darbe.

17 diena. Ketvirtadienis

25 Mėnulio diena. Mėnulis Dvynių ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti visiškai netinkamas.Geriau jų visiškai neliesti, kad neprisišauktumėte sveikatos problemų. Dažydamos plaukus, galite išprovokuoti nesutarimus.

18 diena. Penktadienis

26 Mėnulio diena. Mėnulis Vėžio ženkle.

Ųiandien plaukus kirpti ar dažyti yra ypač nepalanku- galite prisišaukti depresiją.

19 diena. Šeštadienis

27 Mėnulio diena. Mėnulis Vėžio ženkle.

Šiandien plaukus galima ir kirpti, ir dažyti.Pakirpdamos plaukų galiukus- pataisysite savo nutoaiką. O jeigu radikaliai pakeisite plaukų spalvą- galite pataisyti verslo reikalus ir pagerinti sveikatą.

20 diena. Sekmadienis

28 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Plaukų kirpimui metas yra palankus, ypač jeigu norite labiau patikti jus supantiems žmonėms. Norinčioms keisti plaukų spalvą,- geriau palūkėti.

21 diena. Pirmadienis

29/1 Mėnulio diena. Mėnulis Liūto ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti yra nelabai tinkamas. Geriau jų visai neliesti, ypač jeigu norite pasaugoti savo jėgas ir sveikatą, ar norite išvengti finansinių problemų.

22 diena. Antradienis

2 Mėnulio diena. Mėnulis Mergelės ženkle.

Plaukų kirpimui ir jų dažymui metas yra nepalankus. Nelieskite jų, jeigu norite išsaugoti savo energiją ir jėgas ar norite išvengti nuostolių. Jeigu keisite plaukų atspalvį su spalvą suteikiančiais balzamais ar putomis – galite pataisyti finasinę padėtį.

23 diena. Trečiadienis

3 Mėnulio diena. Mėnulis Mergelės ženkle.

Metas plaukams kirpti ar dažyti ar šviesinti yra labai nepalankus. Kirpdamos plaukus pernelyg išsileisti. Tačiau padažydamos plaukų šaknis natūraliais dažais, galite paspartinti karjerą.

24 diena. Ketvirtadienis

4 Mėnulio diena. Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Metas nepalankus nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Geriau jų visai neliesti, kad nepasiduoti blogai nuotaikai ar blogoms mintims.

25 diena. Penktadienis

5 Mėnulio diena. Mėnulis Svarstyklių ženkle.

Metas plaukų kirpimui ar jų dažymui visiškai tinkamas. Jei norite praturtėti ar įsigyti gerą pirkinį- galite juos drąsiai kirpti. Seksis ir toms, kurios plaukus nori tiesiog pašviesinti.

26 diena. Šeštadienis

6 Mėnulio diena. Mėnulis yra Skorpiono ženkle.

Puiki diena plaukų kirpimui. Kirpdamos plaukus greičiau atsikratysite ligos ir neigiamų emocijų. Jei norite išvengti barnių- jų geriau nedažyti ir nešviesinti.

27 diena. Sekmadienis

7 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Netinkamas metas nei plaukų kirpimui, nei jų dažymui. Geriau jų visai neliesti, kad neprisišauktumėte sveikatos problemų ar nemalonumų darbe.

28 diena. Pirmadienis

8 Mėnulio diena. Mėnulis Skorpiono ženkle.

Puiki diena kerpančioms ar dažančioms plaukus. Ypač jeigu norite pataisyti sveikatą ar trokštate ilgiau gyventi.

29 diena. Antradienis

9 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas plaukų kirpimui ar jų šviesinimui ar bet kokioms plaukų priežiūros procedūroms yra nepalankus. Jei plaukus pakirpsite ar dažysite – galite prisišaukti ligą.

30 diena. Trečiadienis

10 Mėnulio diena. Mėnulis Šaulio ženkle.

Metas plaukų kirpimui yra nelabai palankus, ypač jeigu saugote sveikatą. Tačiau galima juos dažyti chna dažais- ypač jei norite sustiprinti imunitetą ar autoritetą darbovietėje.

31 diena. Ketvirtadienis

11 Mėnulio diena. Mėnulis Ožiaragio ženkle.

Plaukų kirpimui ir dažymui metas yra labai palankus. Pakirpdamos plaukus sustiprinsite intuiciją. Jeigu juos dažysite vario ar aukso spalva- galite prisivilioti turtą.

Kada kirpti plaukus jei norite pagerinti finasinę padėtį?

Jei norite pagerinti savo finansinę padėtį, Rugpjūčio mėnesį geriausia plaukus pakirpti šiomis dienomis

Finansams pagerinti tiks plaukų kirpimas:

  • Nuo Rugpjūčio 1 iki Rugpjūčio 7 dienos, bei nuo Rugpjūčio 22 iki Rugpjūčio 31 dienos.

Plaukai augs lėčiau ir šukuosenos formą išlaikysite ilgiau, jeigu plaukus kirpsite šiomis dienomis

  • Nuo Rugpjūčio 8 iki Rugpjūčio 21 dienos.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *