7 frazės, kurių nesupranta vyrai

7 frazės, kurių nesupranta vyrai

Mokslininkai atvirai kalba, kad moterys ir vyrai mąsto skirtingai. Na, techninė problemos pusė atrodytų taip- moterys mąsto vienu smegenų pusrutuliu, o vyrai kitu. Dėl to moteriškas frazes vyrai neretai suvokia kitaip nei moterys. Kai kitaip suvokiai, kitaip nei tikitės ir elgiasi.

Pateikiame labiausiai jums paplitusius posakius, kurių vyrai tiesiog nesupranta ir net nenori suprasti. Šios 7 frazės tikrai nereikalingos jūsų gyvenime

1. Mums reikia pasišnekėti

Ši frazė veikia juos tarsi smūgis į paširdžius. Žodis ,,reikia“ vyrui reiškia -,,labai svarbu, yra problemų“. Parodykite man nors vieną vyrą kuris norėtų ką nors apie problemas sužinoti. Vos tik ištariate tokią frazę,- pradedate varyti savo draugą į neviltį. Jis gi nežino, kokia pasaulinė problema tuoj tuoj užgrius jo pečius. Todėl ir nervinsis. Nervinsis iki tol, kol neišlies savo emocijų,- arba nepasikalbės.

Tiesą sakant, jeigu tokią frazę išgirs moteris- jai tai gali reikšti ir pasaulio pabaigą. Verčiau šios frazės atsisakyti visiškai.

2. Aš beveik pasiruošusi

Mieloji, arba tu jau pasiruošusi arba tu dar nepasiruošusi.  Kai savo draugui sakai šią frazę,  jis supranta, kad gali tekti palaukti. O kiek? Iš kur jis vargšas gali žinoti. Greičiausiai- nuo 5 minučių iki amžinybės. O tai reiškia viena- tavo draugas nervinsis,- o gal būt ir stipriai.

3. Ar tu prisimeni kokia šiandien diena?

Kai šito paklausi, jis pasijunta tarsi pirmokas prie lentos. Na ir ką jis šiandien pamiršo? O kuo jis nusikalto? Būtent tokia frazė jį priverčia atstatyti ragus ir kautis už savo orumą. Na, jeigu jis ir užmiršo, kad prieš tris mėnesius feisbuke palaikino tavo nuotrauką,- pasaulis nuo to neapsivers. Vyrai neapsikrauna smulkmenomis. Svarbu, jog jis prisimena tai, kad jis tau reikalingas. O dienas skaičiuoti ir žymėti kalendoriuje- na- čiau jau atleisk,- tai moteriškas darbas.

4. Nieko

Ar pameni kiek kartų papūtei lūpytes ir atšovei-,, nieko nenoriu. Nieko, nežinau“… Sąrašą galima tęsti. Dažniausiai taip pasakai, nes manai, jog jis turi atspėti pats kaip tu jautiesi ir ką tu galvoji. Mieloji,- vyrai nesutverti spėjimamas. Burtai ir pranašystės nuo senovės buvo moterų užsiėmimas. Jeigu nori ką nors pasakyti- sakyk jam tiesiai ir atvirai. Vyrai tiesiog neturi laiko mąstyti. Ir pagalvok pati, kaip jis gali atspėti, ko ko tavo širdelei šiuo metu gali norėtis. Jei pasakysi – nieko. Jis ir supras taip kaip tu pasakei -nieko tau nereikia ir nieko tau nesinori. Pamiršk tą žodį, ir jūsų santykiai iš karto pasitaisys.

5. Ką nori tą ir daryk

Kai taip sako moteris- greičiausiai reikia suprasti- ,,daryk tai, ką pasakysiu aš, nors tu to ir nenori“. Na o vyras supras tai kaip tiesioginį  pasakymą- tu nežinai kaip elgtis ir leidi jam elgtis taip kaip jis nori. Kas iš to gali išeiti? Eilinį kartą susispyksite. Kad taip nebūtų- šią frazę tiesiog pamiršk. Arba sakyk ją tik tada, kai tikrai žinai, kad jis gali daryti ką tik nori.

6. Tu manai, kad aš stora?

Ir ko tu tikiesi kai pradedi taip kalbėti? Jeigu jis tau pasakys, kad tu stora- nuo to tau linksmiau nebus. O jeigu jis pasakys,-,, ne, tu nestora“. Ar tu juo patikėsi? Iš karto pradės galvoje kirbėti mintis, jog jis su tavim nėra atviras. Tai kurių perkūnų jis turi aptarinėti tavo išvaizdą? Jeigu suknelė tau tinka- džiaukis, ir paklausk kitaip- ,,ar aš tau su ja graži?“ Jei į suknelę jau nebeįtelpi- klausti iš viso nebereikia. Taigi,- nebiesink savo draugo be reikalo.

7. Tu manai,kad ji gražesnė už mane?

Na, labą dieną. Jeigu jis su tavimi, – tai turėtum suprasti, jog jam patinki.  O jeigu nori, kad jis tau pradėtų aiškinti, kad kita mergina už tave gražesnė- kur tavo savigarba?  Kurių perkūnų verti savo draugą galvoti apie kitą merginą? Nelygink kitų su savimi jo akivaizdoje- ir jūsų santykiai pragiedrės.

Saugokite vieni kitus. Artimą žmogų surasti nėra lengva.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *