Kaip pasirinkti vyriškus kvepalus

Kaip pasirinkti vyriškus kvepalus 


Kaip pasirinkti vyriskus kvepalus

Vyrai yra labai savotiška žmonijos dalis. Jiems sunku įtikti, o dar sunkiau suprasti. Neretai jie patys nežino nei ko jie nori, nei ko jiems iš tikrųjų reikia. Todėl pirkdamos dovanas savo antrajai pusei moterys dažnai suka galvas.- ką gi padovanoti. Todėl ieškodamos kvepalų savo draugui, moterys dažnai pernelyg nervinasi, nes nesupranta kuo gi šie kvepalai skiriasi vienas nuo kito. Regis, kas gi čia ypatingo? Tačiau moteriškų ir vyriškų kvepalų aromatai tarnauja skirtingiems tikslams. Moterys visada gundo. Vyrai- visada medžioja. Kaip gi susigaudyti vyriškų kvepalų įvairovėje? O susigaudyti čia gana paprasta. Vyriški kvepalai iš esmės yra tik 7 stilių, todėl išsiaiškinti, kokie gi kvepalai atitiks jūsų draugo gyvenimo būdą nėra labai sudėtinga.

Klasikinio stiliaus kvepalai

Labiausiai patiks jau stovinčiam ant savo kojų vyrui. Tai kvepalai vyrams, kurie dažniausiai jau yra peržengę 35 metų ribą, žino ko nori ir jau šį bei tą pasiekė savo gyvenime. Paprastai klasikinio stiliaus kvepalai nėra seksualūs. Jie tam ir neskirti. Tokius kvepalus vyrai naudoja prieš verslo susitikimus, pietus vyriškoje kompanijoje ar kelionėje. Jie dažniausiai šiek tiek kvepia spygliuočiais, medžiu, gintaru arba muskusu. Klasikinio stiliaus kvepalai paprastai yra labai santūrūs. Šiuo metu labai populiarūs klasikiniai vyriški kvepalai yra Christian Dior Fahrenheit.

Odinio stiliaus kvepalai

Yra priešingybė klasikiniam stiliui. Šie kvepala pabrėžia vyrišką seksualumą bei atsipalaidavimą. Šiuos kvepalus įkvėpė Pietų Amerikos aromatai. Odinio stiliaus kvepalai yra universalūs ir skirti bet kuriam vyrui. Jais gali kvėpintis bet kurio amžiaus vyras – tiek jaunuolis, tiek garbaus amžiaus sulaukęs džentelmenas.Šio stiliaus kvepaluose aptiksite tabako bei lengvų gėlių aromatų. Paprastai šiais kvepalais kvėpinamasi dėvint odinius rūbus. Šiuo metu populiariausi odinio stiliaus kvepalai  Christian Dior’s Eau Sauvage Cuir Fraicheur bei Lancome Cuir de Lancome.

Bohemiško stiliaus kvepalai

Tai kūrybingų asmenybių atributas. Juos dažniausiai renkasi muzikantai, menininkai, poetai. Iš tikrųjų jie tai daro ne be reikalo. Bohemiško stiliaus kvepalai kvepia Rytais. Juose gausu smilkalų, prieskonių aromatų. Neapsiriksite pasirinkdamos tokio stiliaus kvepalus, jeigu jūsų draugas mėgsta sudėtingą ar prabangų hipių ar čigonišką stilių. Šiuo metu populiariausi šio stiliaus kvepalai yra Gucci Guilty Pour Homme.

Dalykinio stiliaus kvepalai

Tai kvepalai skirti mokančiam savimi pasirūpinti vyrui. Tokio stiliaus atributas – brangus automobilis, geras kostiumas, išlyginti marškiniai, brangūs bateliai ir  kaklaraiščiai. Šio stiliaus kvepalai visada yra kažkuo ypatingi, – regis viskas lyg ir paprasta, – ir staiga atsiranda netikėta detalė, kuri ir pabrėžia asmenybės žavesį. Tokie kvepalai paprastai turi citrusinių vaisių, prieskonių ar žolelių aromatų. Jie tinka jauniems, karjerą darantiems vyrams. Šiuo metu populiariausi dalykinio stiliaus kvepalai yra Chanel Egoiste Platinum.

Techno stiliaus kvepalai

Yra skirti ambicingiems gerbėjų minios apsuptiems vyrams. Tai jaunatviški, gaivūs aromatai skirti besiveržiantiems į tikslą ir gyvenantiems mados ritmu.Techno stiliaus kvepalai žavi agurkų, muskuso ir arbūzo aromatų derinais. Jie tiks pastoviai savo išvaizda besirūpinančiam vyrukui, mokančiam ir mėgstančiam bendrauti. Jie nėra įkyrūs, ir visad kažkuo patraukiantys. Amerikiečiai mėgsta šiuos Demeter techno stiliaus kvepalus Rubber, Dirt, Vinyl.

Džinsinio stiliaus kvepalai

Tai labai universalūs kvepalai, kuriuos galima derinti prie bet kokio aprangos stiliaus. Jie neįkyrūs ir neužgožia vyriškos asmenybės. Džinsinio stiliaus kvepalais galima kvėpintis ir prieš verslo susitikimą ir prieš romantišką pasimatymą. Jie tokie pat universalūs kaip ir džinsai- dera bet kokioje situacijoje. Džinsiniuose kvepaluose dominuoja kadagio, kedro ir gvazdikų aromatai, kurie tradiciškai buvo naudojami vyriškuose kvepaluose nuo senovės.Šiuo metu madingiausi šio stiliaus kvepalai yra Hugo Boss Red.

Sportinio stiliaus kvepalai

Yra pati populiariausia vyriškų kvepalų grupė. Vyrai juos mėgsta ir naudoja visiškai ne taip, kaip įsivaizdavo jų kūrėjai. Ši kvepalų grupė buvo skirta išimtinai sportininkams- daug prakaituojantiems ir patiriantiems dideles fizines apkrovas. Jų sudėtyje yra švaros įspūdį suteikiančių aromatų. Neretai jie yra aštroki, atkreipiantys dėmesį į save. iš tiesų vyrai juos labai mėgsta, tačiau žmonių susibūrimo vietose jų reikėtų privengti ir naudoti juos išvykoms, varžyboms Šiuo metu madingi šio stiliaus kvepalai yra Burberry Sport ir Chrome by Azarro

Kaip išrinkti vyriškus kvepalus būtent jūsų draugui?

Tai nėra labai sudėtinga. Pirmiausiai reikėtų atsiminti, jog vyrai labiau mėgsta naudoti tualetinį vandenį ir odekoloną. Kvepalus jie vartoja rečiau nei moteriškoji žmonijos dalis. Jiems skirti aromatai yra daugiau skirti maskuoti kūno ir prakaito kvapą, nes gamtos parėdymu jis yra stipresnis nei moterų. Būtent todėl vyriški aromatai nėra ypatingai ekstravagantiški- juose sunkoka aptikti vaisių, vanilės ar šokolado natas. Tačiau mada keičiasi ir šiandien vyrams taip pat siūlomi  ir švelnesni, unisex tipo kvepalai, ypač tinkantys mėgstantiems puoštis vyrukams.

Į ką reikia atkreipti dėmesį perkant vyriškus kvepalus?

  • Pirmiausia būkite praktiškos. Vyrai nelinkę keisti pamėgtų kvepalų ir dar labiau nemėgsta lakstyti po parduotuves . Todėl tualetinio vandens, odekolono ar kvepalų buteliukas turi būti kuo didesnis.
  • Pasistenkite rinktis tokius kvepalus, kurie atitiktų jo įvaizdį- casual, dalykinius, klasikinius, sportinius.
  • Jeigu jūsų draugas yra labai rimtas, valingas ir tvirtai stovi ant žemės,- jam labiausiai tiks klasikiniai aromatai. Kuo senesnis brendas ir kuo labiau laiko patikrintas bus aromatas,- tuo daugiau galimybių, jog šis kvapas patiks būtent jam.
  • Jeigu jūsų draugas yra kūrybinga asmenybė,- galite bandyti eksperimentuoti su nauju, jam nežinomu aromatu. Tačiau būkite atsargios- labai persistengti čia nereikėtų.
  • Jeigu jūsų draugas yra nuotaikos žmogus, -kuriam būtinos permainos,- neapsiriksite dovanodamos unisex stiliaus kvepalus. Dažniausiai tai lengvi aromatai, kuriuose dominuoja tikrai neerzinantys citrusinių vaisių kvapai.
  • Rinkdamos kvepalus antrajai pusei taip pat pagalvokite apie tai, kur šie kvepalai bus nešiojami. Darbui tiks griežtesni aromatai, o laisvalaikiu ir klube galima naudoti ir stipresnius kvepalus.

Vyriški kvepalai yra ne tik kasdieninio gyenimo dalis. Tai ir jo prestižo bei gyvenimo kokybės atspindys.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *