Kaip atgaivinti senstančią kosmetiką?

Kaip atgaivinti senstančią kosmetiką?

Ne viena mergina kosmetikai išleidžia didesniąją dalį savo kišenpinigių. Todėl visos žino, kaip tampa apmaudu, kai daug pinigėlių kainavusios kosmetikos priemonės pradeda senti, išdžiūsta anksčiau nei priklauso arba tiesiog nebegali būti ilgiau naudojamos. Šios gudrybės padės prailginti jūsų mėgiamų kosmetikos priemonių gyvenimą, o taip pat šiek tiek sutaupyti.

Kaip prailginti lūpų dažų gyvavimo laiką?

Jūsų mylimo  lūpdažio tūbelėje dar liko dažų, tačiau jų nebegalima išsukti iš tubelės. Ne bėda. Jūs galite pasigaminti mėgiamos spalvos lūpų blizgesį. Tam jums tereikės  švariai išplauto akių dažų arba vazelino indelio. Į šį indelį iškrapštykite visus mėgiamo lūpų dažo likučius ir sumaišykite su lūpų blizgesiu arba su lūpų vazelinu.

Kaip atgaivinti džiūstantį blakstienų tušą?

Visos žinome, jog blakstienų tušas išdžiūsta greičiau nei sunaudojama bent pusė jo tūbėlės. Kai pradedate pastebėti, jog jūsų mėgiamas tušas pradeda susimesti gumulėliais, įlašinkite į jį kelis sterilaus lęšių tirpalo lašelius. Jį sudrėkinti galite ir akių priežiūrai skiratais lašeliais. Įkiškite į tūbelę šepetėlį  ir pasukiokite jį ( tik netraukykite jo pirmun atgal). Procedūrą galite pakartoti dar 2-3 kartus arba kol sunaudosite visą blakstienų tušą. Nepamirškite, jog taip galite atgaivinti tik tą tušą, kurio galiojimo laikas dar nėra pasibaigęs. Akis  reikia labai saugoti, – todėl nesistenkite taupyti sveikatos sąskaita.

Kaip pačioms pasigaminti kūno blizgesį?

Tai yra tikrai paprasta ir nesudėtinga. Jeigu jūsų kosmetikos dėžutėje guli nenaudojami ir pradedantys džiūti bronziniai, sidabriniai arba perlų spalvos akių šešėliai, tai viskas ko jums reikia. Paprasčiausiai sutrupinkite juos į mėgiamo kūno pienelio butelaitį. Jeigu nenaudojate pienelio, tiks ir vaikiškas aliejukas. Viskas.  Jūsų naujas kūno blizgesys jau pagamintas. Niekas net nesupras, jog savo blizgančią odą papuošėte pigia namine priemone, na o piniginė tikrai pasakys ačiū.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *