2015 metų spalva

Kokia bus pagrindinė 2015 metų spalva?

Pagrindine 2015 metu spalva

Pagrindinė 2015 metų spalva jau išrinkta.Jau yra tapę tradicija, jog  Pantone Color institute darbuotojai kiekvienų metų išvakarėse paskelbia kitų metų dominuojančią spalvą. Tokia spalva ateinantiems 2015 metams jau išrinkta , tai spalva, kurios numeris sutartinai yra žymimas 18-1438.

Kokia tai spalva?

Kad būtų paprasčiau, kiekviena spalva paprastai vadinama ne tik numeriu bet ir gauna sutartinį vardą. Taigi, 2015 metų sezono spalva (18-1438) yra vadinama Marsala.

Kas yra Marsala? Tai saldusis raudonas desertinis vynas, kurį ypač mėgsta Sicilijos gyventojai. Šis vynas yra tamsiai raudonos spalvos.

Mados kūrėjai teigia, jog Marsalos vyno spalva buvo pasirinkta neatsitiktinai. Šio vyno spalva simbolizuoja stabilumą, pasitikėjimą savo jėgomis ir tvirtybę. O būtent šios charakterio savybės reikalingos šiandieninio pasaulio gyventojams.

Pasak Pantone kūrėjų, Marsalos spalva patraukli visiems – ir vyrams ir moterims. Ji dera prie beveik visų odos atspalvių, – taigi yra universtali. ją galima derinti su daugybe atspalvių, nes ši spalva yra šilta, žemiška ir maloni akiai. Marsalos atspalvio aksesurai ir kosmetika padės išryškinti natūralų bet kurios moters grožį.

Tai šildanti, tačiau kartu ir dramatiška spalva. Ji gali būti pritaikoma namų interjerams, nes žemiškas jos atspalvis sugebės sušildys kambarių atmosferą. Tačiau jeigu šiai spalvai pridėsite blizgio – tikrai neapsiriksite, nes ji sukurs turto ir elegancijos atmsoferą.

Marsalos spalva puikiai derės su pilkais,garstyčių spalvos, violetiniais, rožiniais  ir kitais raudonos spalvos atspalviais.Ją galima derinti su visais žemės spalvų atspalviais bei įvairiomis pastelinėmis spalvomis. Tai neatsibostanti ir nerėžianti jūsų akies spalva.

Taigi, pasitikime 2015 metus kupini jėgų, tvirtybės ir būkime elegantiški tarsi nesenstantis raudoanasis vynas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *