Music X Ray- uždarbis už muzikos klausymą

Music X Ray- uždarbis už muzikos klausymą

music-xra

Music X Ray yra kompanija, į kurią kreipiasi jauni muzikantai. Ji užsiima jaunų ir pradedančiųjų muzikantų darbų platinimu. Kaip ji tą daro? Tiesiog siūlo jų pasiklausyti. Jeigu jums muzikinis kūrinys patiko- galite įrašą ir įsigyti. Kaip iš to galite užsidirbti? Jūs ir esate tas asmuo, kuris klausosi naujo kūrinio. Už kiekvieną perklausytą kūrinį kompanija jums moka 10 amerikietiškų centų. Kai jūsų surinkta suma pasiekia 20 JAV dolerių- kompanija perveda jums pinigus į PayPal sąskaitą. Kad patektumėte į šią programą  jums tereikia užsiregistruoti ir užpildyti anketą, kurioje tereikia pateikti savo muzikinius pomėgius, vardą, pavardę ir PayPal emeilą. Šioje kompanijoje muzikos klausausi jau antrus ar trečius metus. Kūriniams perklausyti atsiunčiama nuoroda į kompanijos tinklapį, kurią paspaudus patenkante į savo paskyrą ir išklausote kūrinį. Kad kūrinys būtų laikomas perklausytu, reikia jį klausyti bent 30 sekundžių. Išklausius siūlomą kūrinį, jums užskaičiuojama 10 centų.

Kitas būdas užsidirbti- jums mokamas tam tikras procentas nuo parduoto kūrinio kaip affiliate programos dalyviui.

Ką pastebėjau?

Kūrinius perklausimui kompanija atsiunčia gan retai. Čia gal ir mano kaltė- nes mano muzikiniai pomėgiai ribojasi senąja roko klasika. Tačiau teko klausyti tikrai labai įdomių dainų ir instrumentalių kūrinių. Vienas minusas – pranešu iš anksto- jeigu ilgai nesitikrinote savo sąskaitos- neužėjote į tinklapį,- galite būti išbraukti iš sąrašų, kaip neaktyvūs dalyviai. Taip atsitiko vieniems mano pažįstamiems. Kiek teko aiškintis- kompanija pinigus išmoka, tačiau jie renkasi tikrai labai lėtai. (Per du metus, surinkau tik 4 USD). Tačiau kas tikrai patiko- atradau keletą atlikėjų, apie kuriuos be šios programos tikrai nebūčiau sužinojusi.

Mano išvada?

Milijonų tikrai neuždirbsite, tačiau galite pasiklausyti įdomių muzikos naujienų. Jeigu esate pradedantis muzikantas- programa jus gali sudominti kaip profesionalą, kuris gali išplaukti į tarptautinius vandenis.

Susidomėjusiems pateikiu nuorodą į Music X Ray tinklapį

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *