Kaip rengtis, kad tikrai pasisektų?

Kaip rengtis, kad tikrai pasisektų?

kaip-rengtis-kad-pasisektu-raudona

Įžiebk jausmus su raudona spalva

Psichologai sako, jog vien tik vilkėdama raudona suknia, moteris gali įžiebti aistrą. Tai patvirtina ir tyrimai-  atlikus apklausas, vyrai nusprendė, jog vilkinčios raudona suknia moterys atrodo gražesnės nei tos, kurios vilkėjo kitos spalvos rūbais. Tą patvirtina ir pažinčių portalai. Moterys, kurios fotografavosi su raudonais rūbais pažinčių portaluose sulaukia 21% daugiau žinučių, nei pasipuošusiais kitokia spalva.  Psichologai tai aiškina paprastai – raudona spalva be abejonių patraukia visų dėmesį, nes tai yra signalinė spalva. Be to, visiems žmonėms raudona spalva ir sveikata yra neatsiejami dalykai. Regis, tau jau nebekyla abejonių kokią suknią tu pasirinksi sekančiam pasimatymui.

Nemėgsti ryškių spalvų? Rinkis rožinę- vyrai ją taip pat mėgsta. Rožiniais rūbais vilkinti mergina  vyrams siejasi su gaivia jaunyste, moterišku žavesiu ir mamos šiluma.

Ruošiesi darbo pokalbiui- renkis tamsiai mėlynai

tamsiai-melyna-spalva

Neseniai amerikiečių atliktame tyrime darbdaviai nurodė, jog net 37% atvejų jų sprendimą nepriimti į darbą nulėmė ne asmeninės būsimo darbuotojo savybės, bet jo apsirengimo stilius. Kas galėjo pagalvoti, kad jie gali būti tokie negailestingi? Geroji naujiena yra ta, jog didžioji darbdavių dauguma mieliau rinkosi tamsiai mėlynos spalvos rūbais apsirengusius kandidatus.  Ką gi- tamsiai mėlyna spalva ramina, suteikia pasitikėjimo jausmą ir mažina arterinį kraujospūdį. Labiausiai yra vertinama gili tamsiai mėlyna spalva, vadinamoji ,,Navy Blue“. Būtent tokią uniformą jūreiviams ir policininkams nuo seno siuva amerikiečiai ir britai.

O kokie papuošalai gali padėti rasti darbą?

Vieni papuošalai, be jūsų gabumų nenulems nieko. Tačiau kuklūs perlų ( kad ir dirbtinių) karoliai, sukurs patikimos ir kuklios darbuotojos bei pasitikėjimo vertos moters įspūdį. O ką jau bepridurti apie tai, jog su perliniais karoliukais visada atrodysite gaiviau ir jaunatviškiau?

Kokių papuošalų tikrai nereikia dėvėti einant į pokalbį?

Jokiu būdu nesisekite kabančių auskarų. Ypač čigoniškų rinkių. Būsimieji darbdaviai juos apibūdina kaip griežtai neigiamą įspūdį sudarančią detalę.

Nori daugiau pasitikėti savimi- užsirišk skarelę arba šalikėlį

Sakai, kad atrodysi kaip močiutė? Pagalvok dar kartą. Gerai parinkta skarelė arba šalis- padės sujungti visą tavo aprangą į vientisą ansamblį. Psichologai teigia, kad skarelė ant kaklo visuomet yra suprantama kaip teiginys ar jėgos ženklas. Tai mes irgi paveldėjome iš protėvių. Nuo senovės krūtinkaulis ir kaklas buvo saugomi šarvais. Taigi- užsirišai skarelę ant kaklo ir akimirksniu pasijutai saugesne bei žavesne.

Nori būti tikrai nenugalima?

Aukis mėgiamus aukštakulnius ir užsidėk tuos karolius, kurie privers tavo priešininkę nugriūti. Kuo ryškesnės bus detalės- tuo drąsiau tu  jausiesi. Įspūdingos  detalės ir dailūs bateliai tiesiog suteikia moteriai sparnus.

Kokia spalva suteikia daugiausia pasitikėjimo savo jėgomis?

Be jokios abejonės- juoda. Tai stiprių, turinčių realią valdžią žmonių spalva. Nuo senovės taip įprasta- kuo tamsiau apsirengęs žmogus- tuo aukštesnę padėtį visuomenėje jis užima. Juk teisėjai, kunigai ir valstybės tarnautojai nuo seno dėvėdavo tamsiais apsiaustais arba kostiumais.

Kaip rengtis, kad jaustumeis smagiau?

Vilkis gerai priglundančią suknelę. Psichologai nustatė, jog net 57%  baggy stiliumi besirengiančių moterų tokius rūbus dėvi būdamos blogos nuotaikos. Gera naujiena ta, jog psichologai taip pat nustatė- tam , kad nuotaika pasitaisytų- pakanka apsivilkti mėgstamą suknelę.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *