Naujametiniai prietarai sutinkant 2017 metus

Naujametiniai prietarai sutinkant 2017 metus

2017-gaidzio-metai

Norite, kad artėjantys Gaidžio metai būtų kuo laimingesni? Žinoma norite. Ir mes to norime. Todėl ir surinkome visus Naujametinius prietarus į vieną straipsnį. Veiks ar ne- tur būt priklausys nuo Jūsų mieliosios nuotaikos ir įsitikinimų. Bet ne visi žinome, jog pagal kinų įsitikinimą Gaidelis yra  paukštis nepiktas, tačiau dosnus, sąžiningas ir išdidus. Kaip su juo susidraugauti? Nagi gražiai pasitikti.

Ir taip – ką gi daryti, kad šiam gaideliui tiktumėt ir patiktumėt?

Kaip tvarkyti namus sutinkant 2017 metus?

pingines-egles

Pirmiausia išsišluoti ir apsiplauti visas kertes. Tą daro kiekviena šeimininkė. Tačiau gaidelis mėgsta tvarkingą ūkį- žinia, namuse neturi užsilikti sugedusių, neveikiančių daiktų. Kad gaidelis visus metus saugotų jūsų ūkį, išmeskite iš namų suskilusius ar sudužusius indus. Perkraustykite spintas ir išleiskite pensijon nusidėvėjusias ir nebenešiojamas sukneles. Kad gražūs ir nauji daiktai galėtų puošti jūsų aplinką- padarykite jiems vietos ir atsisakykite seno šlamšto. Žinoma, galite daryti kaip daro italės- visą šlamštą išmesti pro langą Naujųjų Metų naktį- tačiau protingiau bus Naujuosius sutikti ne su šluota rankoje.

Baldų keisti gal ir nereikia- tačiau juos gražiai pridengti – tikrai pritiktų. Svarbiausia, kad Naujuosius sutiktumėte švariuose ir gražiuose namuose.

Kai kas mėgsta Naujametinę eglutę papuošti pinigais. Puiku, jeigu tai galite padaryti. Tikima, jog tuomet Naujieji Metai pinigų nepagailės. Nežinau kaip yra iš tikro- bandykite patys.

Kinai tiki, jog ateinantys metais bus sėkmingi priimantiems svečius, o ne einantiems svečiuosna. Jeigu visgi sutinkate Naujuosius pas draugus- dovanokite tik naudingas dovanas. Ir be dovanos nesirodykite. Gaidys mėgsta naudą visur ir visame kame. Todėl jeigu dovana bus naudinga- į tai, kad Naujųjų metų naktį savo namų nesaugote- pernelyg dėmesio neatkreips.

Į ką atkreipti dėmesį Naujųjų metų išvakarėse?

naujuju-metu-prietarai

Vėlgi – prietarų čia yra begalės. Kiekviename krašte jie skirtingi. Tačiau čia pateikiame tuos, kurie kažkaip pasitvirtino.

Ką sutiksite prie durų ar gatvėje?

Taigi- jeigu Gruodžio 31 dienos rytą išėję iš namų sutiksite priešingos lyties asmenį- šventės nuotaika, o ir metų pradžia bus puiki. Jeigu sutiktas asmuo bus tos pačios lyties kaip ir jūs- Naujametis gali būti nuobodokas.

Jeigu Gruodžio 31 dieną suduš eglutės žaisliukas- pernelyg nepergyvenkite. Tai tik į gera. Senos močiutės šneka, jog tai reiškia į namus skubančius pinigus.

Jeigu šią dieną gatvėje sutiksite aklą žmogų- gyvenime gali įvykti stambių permainų. Tai bus rimtos permainos, kurios gali apversti aukštyn kojom visą prieš tai buvusį jūsų gyvenimą.

Gatvėje šią dieną nereikėtų dairytis į kates. Trys katės krūvoje tokią dieną pranašauja tai, kad sekančiais metais nevengsite paplepėti. O tuščios kalbos prie gero nepriveda- galite ir prisiplepėti iki nežinia ko.

Atsargiai šią dieną ( o ir visomis dienomis) reikėtų vaikščioti. Jeigu už kažko užkliūsite kairiąja koja- jūsų verslo reikaluose gali iškilti kliūčių. O jeigu užklius dešinioji- tai pranašauja kliuvinius asmeniniuose reikaluose. Taigi- Gruodžio 31 dieną geriau į gatvę aukitės ne aukštakulnius- dėl visa ko.

Su paukščiais šią dieną draugauti taip pat nelabai reikėtų. Sklando kalbos, jog šiokią dieną ant jūsų rūbų purptelėjęs paukštelis pranašauja turtą. Tačiau prieš pat Naujuosius- tai pranašauja paskalas visus ateinančius metus. Jeigu laikote namuose kanarėlę ar papūgėlę- iš narvelio paskraidyti ją išleiskite  Sausio 1 dieną. Tegu ramiai purpsi kiek tik nori- pinigų mažai nebūna.

Vienas šiuolaikinis prietaras vairuotojams

Jeigu visą dieną dažniau nei įprastai tenka stovėti sankryžoje dėl raudono šviesoforo signalo- būkite atidesni ateinančiais metais. Gali būti, jog priimsite kažkokį sprendimą, kurio paskui gailėsites. Priešingai- jeigu visą dieną šviesoforas dega tik žalia spalva- tai ir ateinantys metai nežada didelių nesklandumų.

Dūžtantys daiktai

Jeigu tą dieną dieną suduš lėkštė ar puodelis- irgi gerai. Ko gero ateinančiais metais šoksite vestuvėse. Kieno – niekas pasakyti tikrai negali.

O štai taures ir bokalus šią dieną reikia saugoti. Toks daiktas sudūžta prieš kivirčus namuose.

Naųjųjų Metų dovanos

Jeigu dovanų netikėtai gausite tualeto reikmenis- tai puiku. Reiškia ateinantys metai tikrai atves naują simpatiją.

Jeigu jums padovanos gražų žaisliuką ar smulkmeną- iš ateinančių metų tikėkitės pinigų.

Valgiai ant stalo

Gaidelis maistui nėra labai išrankus. Tačiau duoną ir grūdus tikrai mėgsta. Taigi,- jeigu ant jūsų stalo bus šviežios duonos- tikrai vargo ateinančiais metais nematysite. O jeigu bus grūdų ar kruopų- taip pat nesiskųsite ir sveikata.

Sklinda kalbos, jog pavaišinti saulėgrąžomis Naujųjų Metų išvakarėse asmenys sekančiais metais išgarsėja. Na – čia galioja taisyklė- vaišės turi būti ne pagal išankstinį susitarimą. Išgarsės tik tie, kuriuos saulėgrąžomis pavaišins netikėtai.

Naujųjų Metų prietarai merginoms

Sklando kalbos, jog suplyšęs  per Naujųjų Metų vakarėlį rūbas pranašauja aistringą romaną. Tačiau jis gali būti trumpalaikis.

Vynu ir šampanu piktnaudžiauti nereikėtų- apsilieti vynu ar šampanu šį vakarą nėra gerai- laukite liūdesio.

Jeigu savo rūbą netyčia ištepsite maistu- pernelyg nepergyvenkite, nes tai pranašauja piniginę laimę. Tačiau pernelyg džiaugtis neverta, nes tokia laimė gali būti lydima apkalbų ir pavydo.

Pats keisčiausias prietaras

Sklando kalbos, jog ateinantys gaidžio metai sėkmingiausi bus tiems, kas netyčia juos pramiegos. Tai yra – jeigu 12 valandą netyčia būsite užmigę- jums tikrai pasiseks.

Nežinau ar šie naujametiniai prietarai tikrai veiks, juolabiau tik nuo jūsų priklauso ar verta tikėti visais šiais prietarais, tačiau laimės ateinančiais metais Jums linki visa mūsų šauni komanda!

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *