Kaip sutikti 2017-gaidžio metus?

Kaip sutikti 2017-gaidžio metus?

kaip-sutikti-2017-metus

Koks gi  tas 2017 metų globėjas gaidys?

Pagal kiniečių kalendorių ateinančių 2017 metų globėjas yra Ugninis  gaidys. Šių metų valdančioji stichija yra ugnis, todėl visiems energingiems ir teisingiems žmonėms turėtų sektis. Gaidžiai yra valdingi ir teisingi, – tačiau šiek tiek garbėtroškos. Jie mėgsta pirmauti ir nevengia to parodyti. O jeigu esate toks ir dar gimėte po šiuo ženklu- jums tikrai turėtų pasisekti.

Astrologai sako, kad gaidžiai mėgsta prabangą- tačiau ji turi būti subtili. Jie padeda atkakliems, mėginantiems savo jėgas, drąsiai siekiantiems karjeros ir daug dirbantiems. Gaidys- mėgsta bendrauti, ir nelinkęs pasiduoti- todėl sėdėti kampe ateinančiais metais neverta. Jis globos tik tuos, kurie pasiruošę pilnai išnaudoti visas savo kūrybines galias. Jeigu esate pasiruošę daug ir atkakliai tobulėti- sekančiai metai jums turėtų būti tikrai sėkmingi. Ypač seksis tiems, kurie atkakliai siekia savo svajonės profesinėje srityje.

Kokios spalvos patinka gaidžiui?

Toli eiti neverta- užtenka tik pažvelgti į šių metų globėjo paveikslėlį. Gaidžio dėmesį traukia visi ugninies atspalviai- raudona, ryškiai geltona, auksinė, rubinų, pupuro ir bordo. Patiks jam ir  ryškiai žalia bei ryškiai mėlyna spalvos. Su jomis puiikiai derės perlų, akinančiai balta ir juoda. Tačiau šios spalvos neturi būti akinančios ir rėžti akies.

Neapsiriksite jeigu šiomis spalvomis per Naujuosius Metus puošitės patys ir tokių spalvų detalėmis puošite savo namus. Svarbiausia, jog sutikdami šiuos metus vengtumėte šaltų, blyškių atspalvių- ypač pilkšvų, pastelinių žydrų, šaltos smėlio ar metalo spalvos. Astrologai taip pat siūlo vengti geltonų ir žalsvų atspalvių. Gaidys yra kaprizingas ir solidus, todėl pernelyg aštrių spalvų derinių jis nemėgsta. Svarbu kad būtų ir gražu ir jauku.

Dizaineriai siūlo šia proga puoštis elegantiškai ir rinktis klasikinius rūbus- gerai pasiūtą kostiumą vyrui ir prabangią vakarinę suknią moteriai. Jūsų papuošalai taip pat turėtų būti skoningi ir nepigūs. Jeigu renkatės auskarus- tegu tai būna geros kokybės auskarai. Jeigu bateliai- tegu jie būna grakštūs. Žinoma, prabangesnė ir skoninga šukuosena taip pat is a must! Reikėtų atsiminti, kad su aksesuarais taip pat nereikėtų persistengti. Jų turi būti nei per mažai, nei per daug. Tai yra lygiai tiek, kad atspindėtų jūsų asmenybę. Šiuo atveju geriau siekti minimalizm0.

Kokius rūbus rinktis Naujųjų Metų sutikimui?

Jūsų suknelė visų pirma turėtų būti elegantiška. Dizaineriai siūlo rinktis asimetriją ir pirmenybę atiduoti klasikai bei elegancijai. Gaidys nemėgsta netvarkos ir akibrokštų. Jis gerbia tradicijas, todėl tradicinės puošmenos yra labai sveikintinos.

Kur sutikti Naujuosius 2017 metus?

Kinai įsitikinę, jog gaidys saugo namus. Todėl Naujuosius geriausiai sutikti savo namuose su šeima arba netoli namų židinio. Kelionę geriau atidėti keliom dienom. Jeigu kelionės atidėti negalima- stenkitės vykti bent jau su šeima. Kad darna lydėtų visus metus- susitaikyti su artimaisiais reikėtų iki vidurnakčio. Į svečius taip pat galite pakviesti tuos, su kuo norėtumėte draugauti visus ateinančius metus.

Ką patiekti Naujųjų Metų vakarą?

Gaidys mėgsta prabangą ir tvarką. Todėl savo fantazijos galite nevaržyti. Ant stalo turėtų puikuotis salotos, užkandžiai, mėsos ir jūros gėrybių patiekalai. Kadangi ateinančių metų globėjas nemėgsta dirbtinumo- pusfabrikačių ir užsakytų patiekalų geriau atsisakyti ir ant stalo padėti tik savo pačių rankomis sukurtus skanėstus.

Neapsiriksite iškepę skanų pyragą ar skanias bandeles. Ant stalo būtinai pastatykite lėkštę su šviežiais vaisiais ir žalumynais.

Kaip puošti namus  sutinkant 2017 metus?

Ateinantys metai pavaldūs ugnies stichijai. Todėl tiks auksinės, raudonos, oranžinės spalvos. Taigi- viskas tai kas tiko pernai, – tik šiek tiek kukliau. Drąsiai šveiskite ir blizginkite žvakides, auksuotas taures ir krištolo vazas. Tačiau žibančių girliandų pakaks ir tik ant eglutės. Staltiesė gali būti raudonos spalvos. Tačiau stenkitės išvengti klounados ir būkite praktiškesnės.

Naujametiniai patiekalai taip pat turi būti puošnūs ir traukti akį. Ant stalo turėtų būti ir koks nors raudonos spalvos patiekalas- iš pomidorų arba raudonosios ikros. O gal būt granatų ar vynuogių sulčių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *