2016 metų rudenį madingi pūkiniai paltai

2016 metų rudenį madingi pūkiniai paltai

Šių metų mada pagaliau atkreipė dėmesį į  tokį kasdieninį rūbą kaip pūkinis žieminis paltas. Taigi, kokie pūkiniai paltai madoje šių metų rudenį ir žiemą?

Madingos spalvos

metalizuotos-ir-pastelines-spalvos

Madingiausi – kariškos chaki spalvos, metalizuoti ir pasteliniai paltai bei striukės. Moteriškiems paltams siūlomi įvairių atspalvių rožiniai ir purpuriniai tonai.

Raštai

rastuotos-pukines-striukes

Mada taip pat siūlo raštuotas pūkines striukes. Raštai gali būti įvairiausi- nuo mergaitiškų širdelių ir žvaigždučių iki griežtų kontrastinių dryžių ir striukių primenančių kariškių maskuotę.

Ilgis – iki kelių arba iki blauzdos vidurio

per-dideli-pukiniai-paltai

Pūkiniai paltai visų pirma kuriami jūsų patogumui. Todėl šiais metais siūlomi labai ilgi- ypatingai šaltam orui skirti pūkiniai paltai arba platūs ir patogūs- kampuoto stiliaus paltai- striukės. Jie tinka trapioms moterims, prie jų taip pat galima derinti kailines kepuraites ir kailinius rankinukus.

Ilgi paltai neretai suraukti ties liemeniu, arba visiškai laisvesni ar  laisvesni ties klubais. Jeigu paltai trumpesni- šonuose gali būti užtrauktukai, kuriuos sutraukus per didelius šalčius sudaromas dar vienas papildomas apsauginis oro sluoksnis kad jūs nesušaltumėte. Trumpesni paltai yra patogesni vairuojant, ypač mieste.

 Trumpos rankovės

pukinis-paltas-su-trumpomis-rankovemis

Šiais metas taip pat madingi pūkiniai paltai su trumpomis rankovėmis. Tai vadinamieji Weekend puffers. Su tokiu paltuku patogu vairuoti ar vaikščioti po miestą. Tačiau ar Lietuvoje ši mada prigis neaišku, nes mūsų krašte žiemos yra šaltokos.

Moteriški pūkiniai paltai su sijonėliu

pukiniai-paltai-sijonai

Patiks visoms jaunatviškoms moterims ir merginoms. Moteriški, lengvi ir puošnūs- kiekvienai leis pasijusti pasakiška Snieguole. Jie vis dar laikosi mados viršūnėje.

Pūkiniai paltai antklodės

pukines-striukes-antklodes

Siūlomi norinčioms išsiskirti iš minios. Tokiu paltu per šalčius apsigaubsite kaip antklode. Tačiau ar jie iš tikro patogūs parodys tik laikas.

Būkite gražios- Visada:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *