Šukuosena pagal Zodiaką

Šukuosena pagal Zodiaką
Avinas

berniukiska-sukuosena

Avinai labi energingi ir užsiėmę, todėl po šiuo ženklu gimusios moterys neretai tiesiog neturi laiko gražinimuisi ir makijažui. Stilistai pastebėjo, jog po avino ženklu gimusioms moterims labiausiai prie širdies tinka trumpos ,,berniukiškos“ šukuosenos. O taip nusikirpusios moters kūrybingą charaterį pabrėš šiek tiek netvarkingi plaukų galiukai- tokį efektą išgausite sutepdami juos plaukų vašku.

Jautis

asimtetriskas-kare-kirpimas

Jaučių gerklė ir kaklas yra silpnoji vieta. Todėl neretai jaučių kaklas yra tvirtas ir neretai trumpokas. Jiems labiausiai tinka atveriančios kaklą šukuosenos ir siekiantys pečius plaukai. Šiuo metu mada siūlo šiek tiek asimetriškas prailginto kare kirpimo šukuosenas, kurios idealiai tinka storesniam kaklui. Kad atrodytumėte jaunatviškiau- plaukus galite šviesinti.

Dvyniai

sukuosenos-dvyniams

Dvyniai labai judrūs ir nemėgsta suvaržymų. Turinčius garbanotus plaukus dvynėms labiausiai tinka laiptuoti kirpimai. Jeigu jūsų plaukai tiesūs- gražiausiai atrodysite juos lengvai sugarbanojusios ir leidusios garbanoms sukristi laisvai- taip kaip jūs to norite. Tam tiesiog tereikia plaukus sudrėkinti plaukų putomis ir juos tiesiog pagniaužyti.

Vėžiai

laipsniskas-kare-kirpimas

Meniškieji vėžiai nemėgsta ekstravagantiškų šukuosenų. Dizaineriai pastebėjo, jog jiems labiausiai tinka laipsniškas kare kirpimas ir tiesinti plaukai. Plaukus geriau tiesinti po sruogelę ir tiesinimui naudoti plaukų gelį.

Liūtai

sukuosenos-liutui

Liūtai mėgsta būti dėmesio centre. Todėl liūtės plaukai turi būti vešlūs ir puošnūs. Joms labiausiai tinka ilgi ir pusilgiai plaukai ir lygūs ir kaskadiniai kirpimai. Šukuosena visada atrodys efektingiau, jeigu ją sufenuosite pasitelkdamos apvalų šepetį. Liūtėms tinka pašiauštas ir pakeltas pakaušis, o taip pat kai plaukai yra pakelti ties smilkiniais.

Mergelės

sukuosenos-mergelems

Nepriekaištingosios mergelės mėgsta tikslumą. Jų šukuosena visų pirma turi būti tvarkinga, todėl asimetriški kirpimai ir berniukiškas kirpimas tikrai ne joms. Labiausiai joms tinka paprasti kirpimai ir nepriekaištingos šukuosenos, kur kiekviena garbanėlė turi savo vietą. Jos kuklios, tačiau šis kuklumas neretai yra labai brangiai pasiekiamas.

Svarstyklės

sukuosenos-svarstyklems

Svarstyklės mėgsta paslaptis. Jos taip pat mėgsta savo plaukus, todėl negaili jiems nei laiko nei dažų. Labiausiai joms tinka ilgi plaukai ir kaskadinis kirpimas. Tačiau jeigu plaukai trumpi- jos taip pat nenusimena ir stiliaus jiems suteikia žaisdamos su kelių spalvų plaukų dažais. Iš tiesų, kartais yra labai sunku pasakyti, kokia gi yra Svarstyklių moters plaukų spalva, nes ant jos galvos gali spindėti net 10 spalvų- ir svarbiausia, -visos jos jai  tinkair patinka.

Skorpionai

sukuosenos-skorpionams

Moterims skorpionėms labiausiai tinka kirpimai, kur plaukai siekia ausies spenelį. Joms taip pat tinka ryškios, jų aistringą asmenybę pabrėžiančios plaukų spalvos.

Šauliai

sukuosenos-sauliams

Šauliai nemėgsta suvaržymų, todėl sudėtingi kuodai ir sulaižytos garbanėlės  tikrai netinka ir  nepatinka merginoms gimusioms po šiuo ženklu. Jos mieliau renkasi visiškai palaidus plaukus arba kaskadinį kirpimą. Labiausiai Šaulėms tinkantis plaukų ilgis- šiek tiek žemiau pečių linijos.

Ožiaragiai

sukuosenos-oziaragiams

Ožiaragiai labai konservatyvūs ir savo šukuoseną keičia retokai. Labiausiai šioms moterims tinka tiesūs plaukai ir kirpčiukai. Plaukų galiukai dažniausiai siekia pečius, tačiau nebūtinai. Jie mėgsta šukuoseną sutvirtinti plaukų laku arba plaukų vašku.

Vandeniai

Vandenės- dažniausiai meniškai mąstančios ir nestandartiškos asmenybės. Joms visada reikia būti mados avangarde. Todėl ilgi ir ryškiai dažyti nestandartinės spalvos plaukai, įvairios puošmenos ir blizgučiai- tik pabrėžia po šiuo ženklu gimusios moters grožį.

sukuosenos-vandeniams

Žuvys

sukuosenos-zuvims

Žuvys nemėgsta išsiskirti, tačiau sugeba padaryti įspūdį kai to nori. Joms labiausiai patinka kuklios, bet tvarkingos ir tikslios šukuosenos. Ir jokių pašiauštų plaukų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *