Swagbucks- laisvi pinigai beveik už dyką

Swagbucks- laisvi pinigai beveik už dyką

uzdarbis-internete

Swagbucks – amerikiečių reklamos kompanija, kuri pasirinko gan pritraukiantį reklamos būdą. Kompanija savo tinklapyje daugiausia reklamuoja kitas apklausas atliekančias kompanijas. Kiekvienas atsakęs į apklausoje pateiktus klausimus renka taškus. Surinkti taškai gali būti iškeisti į dovanų korteles. Regis, kad tūlam Lietuvos piliečiui pinigų čia uždirbti gali ir nepavykti, – tačiau taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio.

Pabandysiu pasidalinti savo patirtimi su šiuo tinklapiu.

1 pats lengviausias būdas – tikrai lengvas būdas gauti tašką- atsakyti į kasdien pateikiamą klausimą- Daily Poll. Jame tikrai nereikia pateikinėti savo asmens duomenų. Tai dažniausiai būna labai lengvas klausimėlis, kuriame gali pasirinkti vieną atsakymą- ir po to gauti vieną tašką. Jūs gaunate 1 tašką – vadinamąjį Swagbuck tik už tai, kad atsakėte į vieną klausimą.

2 būdas– šiek tiek sunkesnis, tačiau tikrai patiks visiems. Tai yra paprastas žaidimas online. Jūs galite pasirinkti vieną iš paprasčiausių vaikiškų žaidimų ir pažaisti online. Aš renkuosi tik Free plays– tai yra žaidimus, už kuriuos taškai skaičiuojami jums. Jie labai paprasti- dėlionė arba šokinėjantis dinozauras- Swgazaurus run.  Taškus du0da ne iš karto, bet pažaidus 2-3 partijas, kurios paprastai trunka apie 10 sekundžių. Taip galima uždirbti 2 taškus.

3 būdas- elementarus– tereikia peržiūrėti atitinkamą kiekį reklaminių filmukų, kurie yra pateikti skiltyje Watch. Tai dažniausiai pradedančiųjų Youtuberių filmukai, kuriems tiesiog reikia patekti į žiūrovų akiratį. Filmukų temos- labai įvairios- nuo gyvenimiškų patarikmų iki politikos ar mokslo naujienų iki Holivudo madų. Dažniausiai reikia peržiūrėti apie 6-12 filmukų. Uždirbti galima nuo 1 iki 3 taškų. Filmukų trukmė įvairuoja- nuo 1 iki 3 minučių. Taigi- jūs tiesiog dirbate kompiuteriu, o filmukai renka jums taškus. Swagbucks mėgėjai teigia, jog per dieną vien tik už filmukų peržiūras jūs galite uždirbti iki 500 taškų.

4 būdas– kiekvieną dieną  pasitikrinti dviejuose internetiniuose tinklalapiuose Swagbucks kodus. Šiuos kodus Swagbucks pateikia ne kasdien, tačiau gan dažnai. Jie yra skelbiami Facebuke ar Tviteryje, bei kituose- Swagbucks gerbėjų tinklapiuose. Rastą kitame tinklapyje, Facebuke ar Tviteryje ir dar galiojantį  kodą reikia įvesti savo paskyroje iki tam tikros nurodytos valandos- taip galima uždirbti nuo 1 iki 3 taškų. Patikrinau- tikrai veikia, taškus už tai duoda. Tačiau specialiai kodų medžiokle neužsiimu- tiesiog neturiu tam laiko.

Yra ir daugiau būdu rinkti šiuos taškus- dalyvauti loterijose ir pildyti ilgas apklausas.  Swagbucks teikiami ir apsiperkantiems tam tikruose prekybos centruose – tokiuose kaip supergigantas Wallmart.Tačiau tam aš asmeniškai nenoriu gaišti laiko, nes šios apklausos gan ilgos ir neretai reikalauja kur nors prisiregistruoti ar pateikti savo asmeninius duomenis.

Dabar pabandykime paskaičiuoti- Vienai 5 dolerių vertės Amazon dovanų kortelei reikia surinkti 500 taškų. Vienai 10 dolerių vertės Amazon kortelei reikia surinkti 500 taškų. Per dieną nieko neveikiant ir net gerai nemokant anglų kalbos- tiesiog atliekant šias elementarias užduotis galite penelyg negaišdami surinkti apie 30 taškų. Taigi- per 2-3 mėnesius 5 dolerių vertės dovanų kortelę galite drąsiai pasiimti,- svarbiausia jog dėl jų nesiplėšėte.

Kompanija tikrai gerbiama JAV ir tikrai išmoka laimėjimus, tačiau ne grynaisiais, o dovanų kortelėmis. Pats naudingiausias būdas juos atsiimti- pasiimti juos kaip Amazon dovanų kortelę ir vėliau ją panaudoti internetiniams pirkiniams.Paminėjau tik tuos uždarbio su Swagbucks būdus, kurie yra priimtini gyvenantiems Lietuvoje. Manau, kad Amazon dovanų kortele gali pasinaudoti net mūsų kraštiečiai- o ją užsidirbsite tikrai pernelyg nesugaišdami laiko.

Susidomėjusiems pridedu nuorodą į Swagbucks tinklapį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *