7 dienų grožio planas Naujųjų Metų sutikimui

7 dienų grožio planas Naujųjų Metų sutikimui 

7 dienu grozio planas Naujuju sutikimui

Šis 7 dienų grožio planas Naujųjų Metų sutikimui padės jums pasiruošti ir Naujametinei puotai ir draugiškam pasisėdėjimui. Jis nesudėtingas, ir puikus tuo, kad galite jį naudoti visuomet, kai reikia gražiai atrodyti. Tiesiog prisiminkite, jog reikia tiksliai apsiskaičiuoti dienas iki iškilmingo renginio, nes ruoštis renginiui reikia pradėti mažiausiai prieš 7 dienas.

Šis 7 dienų grožio planas padės jums sulieknėti ir pagražinti savo odą.

Jeigu planuojate pasigražinti Botokso injekcijų arba lazerinių veido procedūrų pagalba, – jas reikėtų atlikti bent mėnesį prieš numatomą renginį. Odos pilingą būtina atlikti ne vėliau kaip prieš 14-10 dienų.

Išsirinkti tinkamą šukuoseną bei atlikti plaukų gražinimo procedūras grožio specialistai paprastai rekomenduoja ne vėliau kaip vieno mėnesio laikotarpyje prieš numatomą datą.

7 dienų grožio planą reikia pradėti vykdyti Gruodžio 24 dieną- tai yra prieš Šv. Kūčias.

Likus 7 dienoms iki šventės

1.Detoksikacija

Visas 7 dienas iki Naujųjų Metų jūs turėsite pradėti vienodai – išgerdamos po šilto vandens stiklinę su citrinų sultimis. Tai padės jums išvalyti iš organizmo šlakus bei atsigauti jūsų odai.

2. Drėkinimas

Visas 7 dienas privalote išgerti bent po 8 vandens stiklines per dieną. O kaip gi kitaip? Graži oda yra tik sveikai atrodanti oda. Na o jeigu jūs džiūstate iš vidaus, jūsų oda taip pat džiūsta. Taigi mylimą kavą bent šias dienas privalote pakeisti žaliąja arbata, -ji padės atsigauti jūsų odai bei išvalys vandens perteklių. Juk tai būtina, kad gražiai atodytumėte su naująja suknele.

3. Dieta

Nesiūlome jokios ypatingos dietos, tačiau visą savaitę prieš numatomą renginį reikėtų pamiršti druską. Pirmiausia, – taip lengviau atsikratysite kelių kilogramų, tačiau svarbiausia – svarbaus vakaro meu jūsų veidas nebus patinęs ar išburkęs. Ką jau bekalbėti apie maišelius po akimis. Na, jeigu labai mėgstate valgyti aštriai- druską galite pakeisti pipirais

Visą savaitę prieš numatomą renginį jūs privalėsite gerti vaisių ir daržovių sultis. Perspėjimas- sultys iš pakelio turi būti be druskos ir be cukraus ,- kitaip jūsų pastangos nueis veltui. Geriausiai kasdien išsispausti sulčių stiklinė- morkos ir obuoliai tam tiks bet kada.

Iš vakaro taip pat reikėtų išgerti karštos arbatos su citrina ir žiupsneliu kajeno pipirų. Jeigu nepatinka pipirai – į arbatą galite įdėti pusę arbatinio šaukštelio tarkuoto imbiero. Jeigu toks gėrimas jūsų netraukia – gerkite paprastas spanguolių sultis arba bet kokią organizmą valančią arbatą – jų tikrai netrūksta prekybos tinkluose.

4. Druskos vonios ir odos drėkinimas kremu

Jūsų odai gražėti padės ne tik šviežiai spaustos daržovių sultys,- kasdien vakare palepinkite ją aromatinėmis voniomis. Odos stangrumą padės susigrąžinti jūros druskos vonios, o sulieknėti padės į vonią įmesta jūros dumblių saujelė. Jeigu turite laiko, liekninančias jūros dumblių procedūras galite užsisakyti ir artimiausiame grožio salone.

Jūros druskos ar jūros dumblių vonios trukmė neturėtų trukti ilgiau kaip 20 minučių. Po tokios vonios reikėtų pasirūpinti ypatingai sausėti linkusiomis kūno vietomis – keliais, pėdomis, alkūnėmis. Pusiau drėgną šių kūno vietų odą reikėtų gausiai ištepti kremu, kurio sudėtyje yra drėkinančio glicerino ir šerpetas nuvalančio šlapalo, kuris ant kosmetikos priemonių indelių vadinamas urea. Taigi, kosmetikos parduotuvėje jums reikėtų išsirinkti tokį drėkinantį kremą kurio sudėtyje yra būtent šios dvi medžiagos – urea ir glicerinas.Kad oda geriau sudrėktų, ištepus ją kremu reikėtų užsimauti medvilnines kojinaites ir pirštines. Tokį kompresą reikia palaikyti bent 15-20 minučių.

5. Plaukų dažymas

Plaukų šaknis ir plaukus būtina dažyti likus 7 dienoms iki renginio. Taip jūsų plaukų spalva dar nebus nusiplovusi, tačiau nebus pernelyg ryški, jeigu atspalvis jums šiek tiek netiko.
Likus 3- 5 dienom iki Naujųjų Metų sutikimo

6. Veido kaukė

Valančiąją veido kaukę geriausia daryti likus 5 dienom iki numatomo renginio. Geriausiai nusipirkti veido kaukę su lengvu oda valančiu – pilingo efektu. Jeigu tokios kaukės nerasite,- pasidarykite kaukę su skrabais- odą nuvalančiais kristalais. Tokiu skrab efektu pasižymi kavos ar cukraus kaukės.

Jeigu nutarėte kaukytę pirkti, ieškokite tokios kaukės, kurios sudėtyje yra glikolinės rūgšties ir vitamino K. Jeigu jūsų veido oda yra jautri, pasitenkinkite tik cukraus ar kavos tirščių kaukę, – taip būsite garantuotos, jog nesukelsite sau veido odos uždegimo.

Jeigu esate pripratusios prie pilingo kaukių, tą pačią kaukytę galite pakartotinai užsidėti likus 2 dienom iki jums svarbaus įvykio (šiuo atveju Gruodžio 29 dieną).

Likus 3 dienom iki Naujųjų Metų sutikimo (Gruodžio 29 dieną)

Plaukų kaukė

Plaukus gaivinti geriausia likus keliom dienom iki numatomo renginio, tačiau ne vėliau kaip 3 dienas prieš numatomą renginį. Kodėl? Maitinamosios plaukų kaukės paprastai yra sunkios, todėl sunkinančios plaukus medžiagos paprastai išsiplauna per 3 dienas.  Pasirinkite bet kokią pardavime esančią plaukų maitinimo kaukę . Tačiau galite išsiversti iš naminėmis priemonėmis- pavyzdžiui majonezo kauke. Maitinančias priemones reikia sutepti išilgai plauko ilgio ir palikti bent 15 minučių -neužmirškite uždengti galvos kepuraite ir apsivynioti šiltu rankšluosčiu, – kad kaukė geriau įsigertų į plauką.

Plaukus gerai drëkina, maitina ir saugo natûralûs aliejai. Maitinančiai plaukų kaukei tinka naudoti argano, alyvuogių, baobabų, kokosų, sëmenų ir kitoká aliejai.Prieš tepdamos aliejų ant plaukų, jį šiek tiek pašildykite iki malonios temperatūros.

Likus 1 dienai iki numatomo renginio (Gruodžio 30 dieną)

1. Manikiūras

Susitarkime, jog manikiūrą geriausia daryti prieš pat šventę. Tačiau nagus paruošti galite vieną dieną prieš šventę. Iš vakaro reikėtū sudrėkinti odeles apie nagus, švelniai su dildele nušlifuoti nagučius ir padengti juos baziniu apsauginiu laku (šventei galite rinktis ir spalvotą,- nelygu kaip jūs rengsitės).

2. Pedikiūras

Pedikiūras gal būt ir nėra būtinas, tačiau pasidariusios pėdų odos pilingą ir pasirūpinusios savo pėdomis jausitės nepalyginamai geriau. Neužmirškite, jog lakuodamos pėdų pirštū nagus tikrai pasitaisysite savo nuotaiką.

3. Bandomasis makijažas

Niekas nesiūlo miegoti išsidažius, tačiau vieną dieną prieš numatomą šventę reikėtų pabandyti pasidaryti bandomąjį makiažą. Taip jūs išsirinksite tikrai jums tinkančią spalvą, reikalingas makiažop priemonės ir išsiaiškinsite kiek jums reikės laiko rytoj.

4. Plaukų kaukė

Prieš pat miegą reikėtų pasirūpinti savo plaukų blizgesiu. Tam kad jie tikrai atrodytų puošniai ir šventiškai blizgėtų, sutepkite savo plaukus plaukus blizginančia kauke. Ji turi būti dedama tik ant plaukų galiukų, ne ant plaukų šaknų. Geriausia ją uždėti Gruodžio 30 dienos vakare, tada sekančią dieną jūsų plaukai bus paklusnūs ir lengviau šukuojami. Jeigu nutarėte, jog  šukuosenai reikės terminio apdorojimo, šios kaukės galite ir nedėti, nes tokia šukuosena paprastai atliekama tik ant šviežiai išplautų plaukų.

Renginio dieną (Gruodžio 31)

1.Manikiūras

Jeigu visiškai neturite laiko, kad galėtumėte išsirinkti sau patinkantį stilių, -rinkitės klasikinį raudonos spalvos manikiūrą. Kitos šio sezono kryptys- gliteer ir metallic- tai yra blizgučiai ir metalas. Jeigu turite bent 30 minučių laisvo laiko,- galite išbandyti bet kokį nagų dizaino stilių.

2.Veido kaukė

Renginio dieną tikrai netinka gydančios ar valančios kaukės. Rinkitės tik švelnias, drėkinančias, maitinančias ir gerai išbandytas kaukes. Atsiminkite, jog jūs privalote atrodyti gražiai, todėl laiko eksperimentams neturite.

3.Ratilai po akimis

Jūsų veido oda atrodys žymiai gaivesnė, jeigu pasirūpinsite tamsiais ratilais po akimis. Tiks bet kokia naminė priemonė- agurkas, arbatos maišelis ir šaldyto vandens ledukas  ir pan.

4.Kūno odos blitz pilingas

Nepasirikote. Turite laiko dušui? Puiku, Greitas cukraus skrabas padės atgauti nuo ruošos išsekusias jėgas ir pasijusti gaivesnei. Nenorite užsiimti skrabu? Greitai nusišiūruokite masažine pirštinaite sudrėkinta pačia paprasčiausia kvepiančia prausimosi priemone.Neužmirškite tuoj pat po dušo sudrėkinti odos kremu arba drėkinančiu aliejumi.

5. Blitz veido  mikropilingas

Greitai nusivalykite veidą valančiąja priemone ir marliniu tamponėliu.

6. Liko tik vakarinė šukuosena ir makijažas

Linksmų švenčių!

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *