Kokios bliuzelės bus madingos 2015 metais?

Kokios bliuzelės bus mandingos 2015 metais? 

Madingos marskiniu detales 2015 metais

Nėra moters, kurios rūbų spintoje nesipuikuotų keletas bliuzelių. Gerai parinkti marškinėliai gali visiškai pakeisti atsibodusį kasdieninį rūbą, todėl kiekvienai moteriai juos reikia keisti reguliariai. Juolabm vien tik marškinėliai gali sukurti dramatinį, šventinį ar kasdieninį įvaizdį- žiūrint ko trokštate. Taigi, kokie moteriški marškiniai žada mus džiuginti 2015 metais?

Mados viršūnėje laikosi klasika

Jeigu jūs mėgstate investuoti į klaskinį rūbų stilių,- tikrai neapsiriksite. Sekančiais metais vis dar tebėra madingi tiesaus klasikinio kirpimo, nedidelėmis apykaklėmis švelnių, švarių linijų marškiniai. Svarbiausia renkantis marškinius – ieškokite lengvai krentančių, minkštai prie kūno priglundančių vienspalvių, pastelinių spalvų marškinėlių. Madingos lengvai rauktos ties rankogaliais rankovės. Madingiausias ilgis- tokie marškiniai, kuriuos galite laisvai nešioti virš kelnių ar sijono- tai yra dengiantys klubus. Vis dar madingi prailginto silueto, apačioje užapvalinti marškiniai, šiek tiek primenantys vyrišką aprangą.

Madoje yra klostele uždengta užsegimo eilė. Taip didesnis dėmesys yra skiriamas minkštai krinančiam audiniui ir labai sakingai naudojamoms detalėms.

Kokios medžiagos išlieka madoje?

Dizainerių siūlomi marškinėliai yra pusiau permatomi, balti, pasteliniai arba klasikinių aiškių spalvų. Madingos grafinės detalės- siauri kontrastingi apvedžiojimai aplink siūles, kišenes ar užsegimus. T

Ar vis dar madingos tunikos? 


Madingos 2015 metu marskiniu detales

Taip. Mados viršūnėje išlieka ilgos ir lengvai krintančios tunikos,ypač ilgesnės nugaroje. Jas galite nešioti su siaurais skinny džinsais, siaurais vidutinio ilgio sijonėliais ar tiesiog leginsais.

Kaip yra su kaspinais?

Volanai, bantai, raukiniai ir vėl sugrįžta. Madingi 60-70 metų stiliaus moteriški marškinėliai su priekyje užrišamu kaspinu, raukinių juostelėmis ant pečių ir krūtinės. Tokie marškiniai ypač pabrėžia trapius moteriškus pečius ir kaklo linijas.

O langeliai? 

Langeliai net nesiruošia trauktis iš mados avangardo. Tačiau šiuo metu madingi stambūs languoti raštai, vyriško tipo, ,,oversized“ kirpmo. Marškinėliai su smulkiais langeliais yra moteriškesni, su įvairiomis moteriškomis detalėmis, ilgi, neretai įstriža apačia ar su raukiniais.

Kokie raštai bus madingi 2015 metais?

Madoje išlieka stambūs augaliniai motyvai. Raštai yra ryškūs ir aiškūs. Dažniausiai dviejų kontrastingų spalvų derinys. Madoje taip pat keli skirtingi raštai, derinami kaip amerikietiškuose skiautiniuose. Na ir pabaigai – gyvūnų kailio raštai vėl karaliauja kaip ir karaliavę. Šias metais ypač madingas niekad nepabostantis leopardo kailio raštas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *