Kaip išvalyti vonią?

Kaip išvalyti vonią be aštrių miltelių? 


Kaip isvalyti vonia

Vonios valymas kiekvienai moteriai tampa savotišku savaitgalio ritualu. Iš tiesų daugelio iš mūsų namuose dar tebėra senos jau atgyvenusios ir sunkiai valomos metalinės vonios, kurių paviršius lengvai pajuoduoja.

Šis vonios valymo būdas yra labai nesudėtingas. Jam skirtą valymo priemonę galite pasigaminti pačios- ji tikrai nėra brangi. Vienintelis dalykas- šios priemonės gamybai yra naudojama kalcinuota soda, todėl reikėtų dirbti tik su storomis pirštinėmis ir pageidautina- su apsauginiais akiniais.

Ir taip jums prireiks

I etapui

2 valgomųjų šaukštų kalcinuotos sodos

2 valgomųjų šaukštų paprastos sodos

II etapui

50 g baliklio

50 g acto(maistinio)

Iš pradžių sumaišote sodos miltelius. Šiek tiek praskieskite juos vandeniu. kad gautumėte košelę. Ta košele ištepkite vonios paviršių ir palikite 10-15 minučių.

Dabar pasiruoškite baliklio ir acto mišinį. Po 15 minučių jį užtepkite ant pradžiūvusio sodos sluoksnio. Palikite viską 30 minučių.

Po 30 minučių viską nuplaukite vandens srove.

Jūsų vonia turėtų tviskėti švara.

Ekologiškas vonios valymo būdas

Šiam būdui jums prireiks vieno greipfruto ir geros saujos druskos. Perpjaukite greipfrutą pusiaui. Greipfrutą reikia išskobti ir tiesiog sumalti trintuvėje. Druską šiek tiek praskieskite vandeniu. Druskos košele padenkite vonios paviršių, ypač dėmes. Po to nutrinkite jas su greipfruto košele. Geriau dirbti su pirštinėmis. Dėmės tikrai išnyks. Bet padirbėti visgi reikės.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *