Ką apie tave sako automobilio spalva?

Ką apie tave sako automobilio spalva?

Šių dienų visuomenėje visi stengiasi būti į kažką panašūs. Tačiau netgi labai suvienodėdami, kai kuriuos dalykus visgi darome savaip. Vienas iš tokių dalykų- jūsų automobilio spalva. Psichologai teigia, jog jūsų automobilio spalva gali daug pasakyti apie jūsų asmenybę. Ką gi ji gali pasakyti? Skaityk toliau.

Jūsų automobilis mėlynas 
Ka apie jus sako automobilio spalva - melynas

Tai reiškia, jog esate pasiruošę pasirūpinti kitų reikmėmis. Vienok stengiatės, jog jūsų ramybės niekas nedrumstų be reikalo. Iš tiesų žydras dangus ir žydra jūros spalva skatina svajoti, nuteikia džiugiai. Mėlyną spalvą renkasi ramybę ir taiką vertinantys žmonės, kurie visada pajaučia kas dedasi artimųjų širdyse.

Jūsų automobilis yra juodas 
Ka apie jus sako automobilio spalva- juodas

Sveikiname. Esate lyderis ir apsigimęs vadovas. Tačiau savo paslapčių lengvai neatskleidžiate. Juodas automobilis- valdžios ir jėgos simbolis. Juodais automobiliais važiuoja prezidentai ir juos lydinti apsauga. Jeigu jūs pasirinkote būtent tokios spalvos automobilį- tai reiškia, jog jūs save siejate su valdžia ir visais jos teikiamais privalumais. Jūs nemėgstate plepėti ir dar labiau nemėgstate dalintis savo jausmais ar mintimis. Iš tikrųjų savo išgyvenimus patikite tik to vertiems žmonėms, nes manote, jog ne visiems viską reikia apie jus žinoti. Ko gero esate vertinamas kaip paslaptinga ir netgi valdinga asmenybė.

Ka apie jus sako automobilio spalva- raudonasJūsų automobilis yra raudonas

Niekas negali susilyginti su jūsų aistra gyventi. Esate jausmingi ir žinote ko norite. Jūsų gyvenimas dega tarsi ryškus deglas. Jūs mėgstate adrenaliną ir mokate išnaudoti kiekvieną gyvenimo minutę. Iš tikrųjų, ką kiti padaro per metus, jūs galite padaryti per tris dienas. Jūs neieškote galimybių- į jūsų gyvenimą šios galimybės tiesiog veržiasi pačios. Aplinkinių esate vertinamas kaip valdinga ir kryptinga asmenybė, su kuria sunku derėtis.

Jūsų automobilis yra baltas 
Ka apie jus sako automobilio spalva -baltas

Sveikiname. Jūs keliate pasitikėjimą, nes nemėgstate nei meluoti nei apgaudinėti. Baltą spalvą mėgsta sąžiningi ir teisingi žmonės. Jie retai pažeidžia eismo taisykles ir aplinkinių neretai vertinami kaip nuobodoki. Tačiau bėdai ištikus būtent į juos kreipiamasi pagalbos, nes jie yra sąžiningesni nei likusioji žmonijos dalis. Baltos spalvos mėgėjai nelinkę nusižengti savo sąžinei ir nemėgsta kai tai daro kas nors šalia jų.

Ka apie jus sako automobilio spalva - sidabrinisJūsų automobilis yra sidabrinės spalvos

Esate kietas riešutėlis. Jūs žinote visas naujienas, sekate visomis technologijos naujovėmis, todėl ko gero esate puikus savo srities profesionalas. Aplinkiniai lygiuojasi į jus, nes jūs kaip niekas kitas jaučiate gyvenimo pulsą ir naujoves. Jūs turite išlavintą nuojautą, nes nemiegate ant laurų. Jūsų gyvenimas nestovi vietoje, nes jūs gimėte tam, kad kažką pasiektumėte patys. Gyvenime jūs sukatės kaip vijurkas ir būtent dėl to su jumis iš tikro įdomu.

Jūsų automobilis yra žalias 
Ka apie jus sako automobilio spalva-zalias

Esate bendruomenės siela. Iš tiesų jūs norite, galite ir mėgstate pasirūpinti kitais. Jūs žinote, kas yra naudingiausia būtent jus supantiems žmonėms ir mokate tai pasiekti be pernelyg didelių nuostolių ar pastangų. Jūsų energija geriausiai pasireiškia kai dirbate ne savo, o kitų labui, todėl neretai esate pernelyg apsikrovę darbais. Jūs žinote, jog už kiekvieną darbą yra vienaip ar kitaip atlyginama, todėl pernelyg nesigilinate į asmeniškumus. Jums vertėtų labiau pasirūpinti savo asmeniniais interesais.

Ka apie jus sako automobilio spalva - Pilkas automobilisJūsų automobilis yra pilkas

Esate subtili asmenybė. Iš tiesų aplinkiniai jus laiko paslaptinga ir talentinga asmenybe, tačiau jūs pats vengiate viešumos. Jūs nemėgstate prievartos ir savo reikalus tvarkote atsargiai, tačiau labai užtikrintai. Jūs ko gero esate valdžios žmogus, tačiau vargu ar kas nors iš pašalinių apie tai žino. Jūsų pasitikėjimas savimi yra begalinis, tačiau jūsų diplomatinių sugebėjimų ko gero niekas negali aplenkti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *