Margaritos vonios pavargusiai odai

Margaritos vonios

Margaritos vonios

Ne kiekviena iš mūsų turi pinigėlių grožio salonams. Tačiau rūpintis savimi galima ir namuose. Pabandykite nuvyti kasdieninius rūpesčius šalin pasinerdama į kvepiančią vonią. Gerai parinktos vonios žolelės ir vaisiai ne tik atgaivins, bet ir atjaunins išvargusią odą. Na, o jeigu pavaišinsite savo odą Margaritos kokteiliu,- spindėsite visą sekančią savaitę. Šios Margaritos vonios yra skirtos jūsų pavargusiai odai, tačiau gaivinančiai veikiančios jų dalys yra ir garsiojo Margaritos kokteilio sudėtyje.

Atjauninkite odą braškių Margaritos vonioje

Gal būt jūs tai jau žinojote, tačiau nesusimąstėte, kad braškės ne tik skanios. Jos dar ir gydo. Taip. Braškės turi dezinfekuojančių ir bakterijas užmušančių medžiagų, kurios padeda gydyti spuogelius ir skaistina odą. Jose taip pat yra malikinės rūgšties, kuri padeda išlyginti odos spalvą, na o braškių kvapas ramina nuovargį. Kodėl gi nepabandžius pasilepinti braškių Margaritos vonioje?

Braškių Margaritos mišinys voniai

Jums reikės:

  • 1 valgomojo šaukšto Magnio sulfato (Epsomo) druskos
  • 1 valgomojo šaukšto jūros druskos
  • 1 tarkuotos laimo  žievelės (kad jūsų oda tikrai atsigautų, prieš tarkuodami šią žievelę nuplaukite citiriną sodos tirpalu- taip sunaikinsite nuodinguosius chemikalus, kuriais vaisiai apipurškiami  prieš saugojimą).
  • 1 valgomojo šaukšto medaus
  • 4-6 šviežių braškių, supjaustytų skiltelėmis

Sumaišykite druską ir medų, druską ir laimo žievelę mažame indelyje. Kad medus lengviau išsimaišytų, suminkštinkite jį kaitindamos mikrobanginėje krosnelėje 30 sekundžių.

Prisileiskite vonią malonios temperatūros vandens. Medaus ir druskos mišinį pakiškite po tekančiu šiltu vandeniu ir leiskite jam ištekėti į vonią su vandens srove. Pabaigai suberkite į vonią braškių skilteles ir pasilepinkite šioje grožio vonioje 15-20 minučių.

Priverskite odą spindėti  mėtinės Margaritos vonioje

Jeigu jūsų oda pavargo ir perdžiūvo  nuo sauso centrinio šildymo oro, ją atgaivinsite  laimo vonioje. Japonijos gražuolės mėgsta citrinos ir laimo vonias, nes šios priverčią odą švytėti. Jūs galite padaryti tą patį. Laimo sultyse yra ne tik vitamino, bet ir citrininės rūgšties, kurie švelniai nuvalo apmirusias paviršinio odos sluoksnio ląsteles ir nesuerzina jūsų odos. Na, o laimo kvapas suteikia energijos ir slopina pykinimą.

Mėtų Margaritos mišinys voniai

Jums prireiks

  • 2 laimų
  • 2 valgomųjų šaukštų avižinių dribsnių
  • 1 valgomojo šaukšto Epsomo (Magnio sulfato druskos)
  • 1 valgomojo šaukšto jūros druskos
  • Saujelės šviežių mėtų lapelių

Nuplaukite laimo vaisius sodos tirpalu, kad sunaikintumėte nuodingų chemikalų liekanas ant jų odelės. Perpjaukite vieną laimo vaisių pusiau ir išspauskite jo sultis į nedidelį dubenėlį. Kitą laimo vaisių supjaustykite kuo smulkesnėmis riekelėmis.

Kavos malūnėlyje sumalkite avižinius dribsnius iki smulkiausių miltelių. Sumaišykite juos su druska ir mėtų lapeliais. Mišinį gerai išmaišykite.

Prisileiskite vonią malonios temperatūros vandens ir dubenėlį su druskos ir dribsnių mišiniu pakiškite po tekančio vandens srove. Leiskite tekančiam vandeniui išplauti druską į vonią. Supilkite į vonią sultis ir suberkite laimo riekeles. Pats laikas atgauti jėgas. Šioje vonioje siūloma lepintis 15-20 minučių.

Sustangrinkite ir išlyginkite savo odą Mango Margaritos vonioje

Juoduoji arbata nuo seno naudojama kaip odą valanti ir tonizuojanti priemonč. Na o mango vaisiai garsėja savo atjauninančiomis savybėmis. Kodėl gi tuo nepasidžiaugus?

Mango Margarita voniai

Šiai voniai jums prireiks

  • 2 maišelių juodosios mango arbatos arba 2 maišelių juodosios arbatos ir 2 arbatinių šaukštelių džiovinto mango miltelių
  • 2 valgomųjų šaukštų jūros druskos
  • 1 valgomojo šaukšto medaus
  • 1 puodelio gazuoto mineralinio vandens

Perplėškite arbatos pakelius ir išberkite arbatžolių miltelius į dubenėlį. Sudėkite druską, medų bei supilkite mineralinį vandenį. Viską gerai išmaišykite. Prisileiskite vonią jums malonios temperatūros vandens . Pakiškite mišinį po tekančių vandeniu ir leiskite jam ištekėti š vonią. Lepinkitės šioje vonioje apie 15- 20 minučių.

Būkite gražios ir žavios:)

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *