Ką valgyti, kad pinigai sektų iš paskos?

Ką valgyti, kad pinigai sektų iš paskos?

ka-valgyti-kad-pinigai-teketu-is-paskos

Cinamonas

Jei kas nors dar pamena tokią seną grupę ,,Kardiofonas“- jie dainavo, jog oras kvepėjo cinamonais. Iš tikrųjų- cinamono kvapas vilioja visus. Nuo seno juo viliodavo meilę, tačiau pasirodo, jog cinamono kvapą mėgsta ir pinigai. Kad cinamono kvapas tikrai  padėtų pasirašyti rimtą sutartį- įberkite jo į kavą- arba tiesiog pasimėgaukite bandele su cinamonu prieš rimtą susitikimą. Tikrai visi darbai eisis kaip iš pypkės.

Rytiečiai nuo seno cinamonu gardino ne tik obuolių ir mandarinų salotas. Tai nepamainomas prieskonis mėsos patiekalams.

Imbieras

Imbieras – tinka arbatai, sausainiams ir bandelėms. Žinoma, jog imbieras patinka vyrams, tačiau taip pat yra tikima, jog imbieras patinka ir pinigams.

Kad imbiero kvapas tikrai juos priviliotų- išsivirkite arbatos su šiuo skaniu prieskoniu. Sutarkuokite gabalėlį imbiero ir užpilkykite jį kartu su mėtomis ir cinamonu. Tokia arbata tikrai pakels nuotaiką ir pagerins imunitetą. O kai sveikata gera- pinigus uždirbti sekasi žymiai lengviau. (Seni žmonės sako, jog turtinga piniginė turi kvepėti mėtomis arba lauro lapais).

Gvazdikėliai

Gvazdikėliai —Atbaido nemalonias mintis ir baimes. Tačiau yra manančių, jog keli piniginėje pasislėpę gvazdikėliai padės prisikviesti pinigus. Beje, gvazdikėlius galima kramtyti  ne tik tuomet, kai vargina bloga burnos kvapas, bet ir tada, kai pinigų kišenėje tikrai mažoka.

Patyrusios šeimininkės jų deda į karštą vyną, kisielius, kompotus, mainatus, kepinius  ir mėsos patiekalus bei sriubas. Na- turinguose namuose, gvazdikėlių visada turėtų būti po ranka.

Pipirmėtė

Pakelia nuotaiką ir padeda pamiršti rūpesčius. Pipirmėtės kvapas  taip pat padeda išsklaidyti emocinę įtampą ir rytiečių įsitikinimu, traukia pinigus artyn. Pipirmėtės arbata padės sunegalavus ar persivalgius. Ji taip pat padės susikaupti ruošiantis egzaminams. Iš pipirmėtės galima virti ne tik arbatą- ją drąsiai galite dėti į mėsos patiekalus, sriubas ir kitus gėrimus. Pipirmėtes drąsiai galite derinti su gvazdikėliais. O jeigu norite, jog pinigąi neišeitų iš namų- pakvėpinkite jomis staltiesę. Senovės graikai tikėjo, jog požemio dievas Aidas pamilo nimfą Mintą. Įpykusi jo žmona Persefonė vargšelę pavertė į mėtą.

Bazilikas

Prabangą mėgstantys italai neįsivaizduoja savo gyvenimo be baziliko. Garsios itališkos picos Margarita be baziliko jūs tiesiog negalėsite pagaminti. Tačiau jeigu norite, kad pinigų namuose nepritrūktų- šią žolelę į  vertėtų tiesiog auginti ant palangės ir vartoti kuo dažniau.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *