Dovanos pagal Feng shui

Dovanos pagal Feng shui

dovanos-pagal-feng-shui

Dovanas gauti mėgstame visi. Tačiau dovanoti- ne visada. Dažniausiai ieškant dovanos iškyla vienas ir tas pats klausimas- ką dovanoti mylimam žmogui arba kokia dovana tiks artimam draugui? Žinoma, daug kas priklauso nuo jūsų draugų pomėgių ir poreikių. Tačiau būna ir taip, kad tas žmogus turi viską- arba beveik viską, ko tik trokšta jo širdis. Ką dovanoti tokiu atveju? Galima pasitelkti senovinį kinų gyvenimo meną Feng shui. Remantis jo taisyklėmis, – dovaną geriausia  parinkti pagal asmens stichiją. Tokia dovana jam visada pravers.

Kaip išsiaiškinti, kokiai stichijai priklauso žmogus?

Tai yra visiškai paprasta. Pagal kinų įsitikinimą gamtoje egzistuoja 5 stichijos. Ir tam, kad sužinotumėt, kokia stichija valdė jo gimimo metu, jums tereikia žinoti, kokiais metais yra gimęs šis žmogus. Paskutinis gimimo metų skaičius parodo žmogaus  stichiją.

Taigi kaip tai padaryti?

Paskutinis gimimo metų skaičius 0 arba 1- Metalo stichijos skaičiai

Paskutinis gimimo metų skaičius 2 arba 3 – Vandens stichijos skaičiai

Paskutinis gimimo metų skaičius 4 arba 5- Medžio stichijos skaičiai

Paskutinis gimimo metų skaičius 6 arba 7 – Ugnies stichijos skaičiai

Paskutinis gimimo metų skaičius 8 arba 9- Žemės stichijos skaičiai

O dabar pats metas sužinoti ką dovanoti žmogui atsižvelgiant į jo stichiją?

Metalo stichijos  asmenys

Laimę ir sėkmę jiems atneša varpeliai, juvelyriniai dirbiniai ir papuošalai, bižuterija ir visi metaliniai dirbiniai. Ypač jeigu jie yra pagaminti iš brangiųjų metalų.

Vandens stichijos asmenys

Sėkmę jiems atneš tai kas primena vandenį. Tokiems žmonėms tinka dovanos iš stiklo. Jiem tiks paveikslai su jūromis ir buriniais laivais, buriniai laivai, viskas kas susiję su vandeniu.

Medžio stichijos asmenys

Jiems tiks visi mediniai daiktai ir dirbiniai- pradedant brangiais baldais, senovinėm skryniom ir baigiant mediniais šaukštais, vazonėliuose augančiomis gėlėmis. Jiems taip pat tinka viskas, kas pagaminta iš medvilnės ir lino.

Ugnies stichijos asmenys

Jiems tinka žvakės, žvakidės, viskas kas susiję su paukščiais- paveikslėliai, plunksnos, vėduoklės, paukščių statulėlės, o taip pat ir šilkas ir jo dirbiniai- pradedant šilkine patalyne ir baigiant šilkiniu kaklaraiščiu ar šilko kokonais.

Žemės stichijos asmenys

Jiems sėkmę atneš porceliano ir fajanso dirbiniai, viskas kas susiję su kalnais ir uoliena bei žeme. Pradedant žemės sklypais ir baigiant aukso grynuoliais. Drąsiai galite dovanoti peizažus, ypač tuos, kuriuose yra nupiešti kalnai.

Kokios statulėlės pagal Feng shui pritraukia laimę?

Jeigu gyvenime vadovaujatės kinų išmintimi, tai jūsų dovanos taip pat gali būti simbolinės. Remiantis šio meno taisyklėmis, kai kurių gyvūnų statulėlės, padėtos tam tikroje namų vietoje, gali padėti nugalėti gyvenime iškylančius sunkumus.

Paukščių pora

Šeimos darnos ir sutarimo bei meilės simbolis. Paukščių porą galima dovanoti sutuoktiniams, linkint jiems ilgo ir darnaus bendro gyvenimo metų bei ramybės šeimoje.

Erelis

Jį reikėtų dovanoti siekiantiems šlovės ir garbės. Tai ideali dovana visuomenės veikėjams, ypač tiems, kuriems reikia rūpintis savo reputacija.

Drugeliai

Drugelius reikia dovanoti antrosios pusės ieškančiai draugei. Jeigu negalite padovanoti drugelio statulėlės- padovanokite jau atvirutę  ar paveikslą su drugeliais. Šie drugeliai padės merginai surasti moterišką laimę.

Drakonas

Jėgos, ištvermės ir išminties simbolis. Tinka dovanoti rimtiems vyrams.

Dramblys

Pagyvenusių žmonių draugas. Dovanodami dramblio statulėlę arba atvaizdą jūs linkite ilgiausių gyvenimo metų, sveikatos ir išminties.

Šuo

Šuns atvaizdas ar statulėlė tiks ieškantiems apsaugos. Šunys saugo nuo blogo linkinčių žmonių ir apkalbų. Juk nuo seno būtent šuo yra geriausias žmogaus draugas ir sargas.

Auksinė žuvelė

Auksinės žuvelės atvaizdas, jos statulėlė ar pati žuvelė padės išbristi iš vargo ir pagerins materialinę padėtį.

Verta žinoti

Kuo daugiau meilės ir palinkėjimų įdėsite į savo dovaną- tuo stipriau ji veiks. Visada brangiausia ir labiausiai bus vertinama asmeniškai parinkta ar pačių pagaminta dovana.

Niekada nedovanokite pjaunančių, duriančių ar aštrių daiktų. Jeigu jums kas nors padovanojo manikiūro ar peilių rinkinį- simboliškai atsimokėkite nors vienu euro centu- kad nesusipyktumėte.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *