Japoniškas manikiūras

Japoniškas manikiūras- nagus puoselėjanti procedūra

Japoniškas manikiūras dar yra vadinamas restauruojančiu manikiūru. Tai procedūra, kuri padeda atgauti aplinkos pažeistų nagų grožį ir iš esmės yra laikoma daugiau gydomąja, nei kosmetine procedūra.

Ko galite tikėtis iš japoniško mankiūro?

Visų pirma tai nago plokštelės vientisumą atstatanti procedūra. Jeigu jūsų nagai  yra silpni, jie suskilinėjo, papilkėjo ar išplonėjo- pats laikas pasidomėti būtent šia manikiūro rūšimi. Ji ne tik sustiprina pačią nago plokštelę, bet ir puoselėja apie jį esančia odą. Kad jūsų rankos tikrai atrodytų sveikai ir gražiai- jums gali prireikti bent 2-3 tokio manikiūro procedūrų. Tačiau ir po pirmosios procedūros pastebėsite malonius pokyčius. Jūsų nagučiai sutvirtės ir pradės sveikai blizgėti.  Ir tai nenuostabu, nes šiai greitai ir efektyviai nagus maitinančiai ir nago plokštelę atstatančiai procedūrai yra  naudojamas bičių vaškas, lotoso žiedų ir arbatos ekstraktai, stangrinantis jojobos aliejus ir medus. Taigi procedūra puoselėja ne tik nagą, beti ir švelnią rankų odą. Jūsų nagai sutvirtėja, tampa elastingesni ir pradeda natūraliai blizgėti.

Kaip atliekamas japoniškas manikiūras?

1 žingsnis

Pirmiausia nagai yra apžiūrimi ir nustatomas jų pažeidimo laipsnis. Po to, pagal specialias lenteles kiekvienam klientui asmeniškai yra parenkamos asmeniškai jam tinkančius puoselėjančios ir gydančios priemonės.

2 žingsnis

Nagų plokštelės yra padengiamos specialia nago struktūrą sutvirtinančia pasta, kurioje yra bičių vaško ir gydomųjų ekstraktų.

3 žingsnis

Odelės aplink nagą yra sudrėkinamos maitinamuojo jojobos aliejumi ir po to švelniai apdorojamos keramikinėmis lazdelėmis. Ant jų taip pat lašinami specialūs serumai, kuriuose gali būti ylang-ylang, raudonosios arbatos, bambuko, vanilės ir lotoso sėklų ištraukų.

4 žingsnis

Gydomasis sluoksnis yra hermetizuojamas, kad būtų kuo geriau išsaugotas. Stiprinamas pats nagas – jie vėl tepami specialia nago sluoksnį išlyginančia pasta, kurioje yra kalcio ir perlų trupinių. Po to, ant šio sluoksnio yra tepamas apsauginis silicio pudros sluoksnis.

5 žingsnis

Pastos sluoksnis yra šlifuojamas specialiais ryžių blokeliais ir specialiomis odos skiautelėmis. Nagams suteikiamas blizgesys, jie balinami ir poliruojami perlų trupiniais.

6 žingsnis

Nagai padengiami specialiu nago augimą skatinančiu mišiniu, kurio sudėtyje yra bambuko ir ylang ylang aliejaus. Nagams  pirmiausia yra suteikiama  norima forma. Nagai yra dildyjami natūralaus pluošto dildėmis. Odelės aplink nagus yra pašalinamos medinėmis apelsinmedžio mentelėmis, o pačios odėlės drėkinamaos  aliejais ir specialiais ženšenio, ir bambuko nuovirais.

7 žingnis

Yra atliekamas atpalaiduojantis rankų masažas. Jis atliekamas su specialiais šilkiniais maišeliais, kuriuose yra Himalajų druskos ir aromatinių žolelių. Šis masažas ne tik suaktyvina kraujotaką,  bet ir atpalaiduoja nuvargusias plaštakas.

Kiek laiko trunka ši procedūra?

Įprastinė japoniško manikiūro procedūra gali užtrukti apie 1 valandą laiko.

Kaip dažnai reikia kartoti šią procedūrą?

Japoniško manikiūro procedūrai paprastai priereikia 4-5 seansų. Jį reikia kartoti maždaug kas 2 savaites,- kol pilnai atstatoma pažeista nago plokštelė. Namuose šios procedūros geriau patiems neatlikinėti,- verčiau rinktis patyrusią meistrę.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *