Vyriškų marškinių mados 2016 metų ruduo/žiema

VYRIŠKŲ MARŠKINIŲ MADOS 2016 METŲ RUDUO/ŽIEMA

Mūsų komanda surinko viską apie šio rudens ir žiemos sezono vyriškų marškinių madas. Kokie marškiniai yra madingi būtent dabar- kokios spalvos, medžiagos, kirpimai ir netgi deriniai aktualūs būtent šiandien?

Kokio kirpimo marškiniai šiuo metu madingiausi?

Balti vyriški marškiniai

vyriski-balti-marskiniai

Šiais metais madingi balti marškiniai iš brangios pique medžiagos. Jums siūlomi lengvai krintantys, ilgomis rankovėmis ir platesne apykakle marškiniai. Madingiausi yra šiek tiek didoki- oversized balti  marškiniai.

Trikotažiniai vyriški marškiniai -Polo

vyriski-polo-marskineliai

Tiks kasdienai ir casual stiliaus mėgėjams. Galite drąsiai nešioti polo marškinėlius tiek su trumpomis, tiek su ilgomis rankovėmis. Po jais galima vilktis ploną golfą su aukštu kaklu ( liaudiškai tariant – bitlovkę). Madingiausi yra megzti ir trikotažiniai polo marškinėliai. Jie dėvimi po sportinio stiliaus, šiek tiek didokais švarkais arba kartu su plonais golfais.

Vyriški marškiniai be apykaklės- Mao arba Mandarin collar  marškiniai

mao-apykakle

Mados namai Kolor, Haider Akermann, Ports 1961 ir Boglioli siūlo marškinius su sutrumpinta apykakle arba visiškai be apykaklės- vadinamuosius Mao. Madingiausios spalvos- neryški mėlyna, juoda ir pilka.

Pižaminiai marškiniai – Total pyjama look

total-pyjama-look

Populiariausia šių metų tendencija. Tai šilkinia, atlasiniai ar viskozės marškiniai, kurie yra dėvimi su tokios pačios medžiagos kelnėmis. Jeigu esate pakankamai drąsūs- mėginkite juos dėvėti su tamsesniu švarku. Juos siūlo Roberto Cavalli, Gucci, Valentino

Blizgantys vyriški marškiniai

blizgantys-vyriski-marskiniai

Patiks mėgstantiems show- biz stilių. Jums siūloma blizgančius marškinius derinti su metalizuoto stiliaus kelnėmis, ryškiai žėrinčiais kostiumais ar kaklaraiščiais. Kad atrodytumėt solidžiau-  juos reikėtų derinti su tamsesnės spalvos švarku ar liemene.

Dekoruoti vyriški marškiniai

dekoruoti-marskiniai

Tebėra madingos aplikacijos. Tačiau dekoruojami tik marškinių apykaklių kampai, gali būti  siuvinėjimų aplink sagas ir minimalios aplikacijos ant krūtinės.

Kokios medžiagos madingos šį sezoną?

madingos-spalvos-ir-rastai

Madoje išlieka klasikiniai audiniai- flanelė, poplinas, oksfordas. Ypač madingi marškiniai iš džinso arba medvilninio audinio- šambrė.

Madingiausi- grubokos tekstūros ir vyriškų melsvų spalvų marškiniai. Jie gali būti šiek tiek dekoruoti- tačiau persistengti nereikėtų.

Mėgstantiems prabangą siūlomi aksominiai, zomšiniai ir net odos imitacijos marškiniai. Jei renkatės prabangius audinius- detalės ir kostiumas turėtų kuo mažiau kristi į akį.

Drąsiems vyrukams siūlomi permatomi vyriški marškiniai. Juos siūlo dizaineriai Roberto Cavalli, Topman Design ir Y-Project. Kad netaptumėte nesusipratimų auka- juos geriau nešioti virš plono golfo.

Kokios spalvos madingiausios šį sezoną?

2016-metu-rudens-spalvos

Madingi prabangūs juodi marškiniai. Tačiau jums mada taip pat siūlo pilkos, mėlynos, Navy, slyvos, garstyčių, medaus, bordo spalvos marškinius. Mėgstantiems išsiskirti siūlomi turkio, geltonos ir raudonos spalvos marškiniai.

Kokie raštai madingi šį rudenį?

Iš mados neišeina dryžuoti ir languoti marškiniai. Taip pat madingi gėlių ir abstraktūs raštai.

Kaip nešioti marškinius šį sezoną?

Nieko naujo  jums nesiūloma. Dizaineriai siūlo derinti marškinius, liemenę, džinsinę striukę arba paltą. Kad būtumėte madingi- reikia neužmiršti kaklaraiščio ir nosinės. Kaklaraištis gali būti blizgantis arba aksominis. Taip pat madingi Ombre atspalvių arba kontrastinių spalvų šilkiniai kaklaraiščiai ar peteliškės.

Marškinius geriausiai rinktis tos pačios spalvos kaip ir jūsų kostiumas. Jeigu jūsų kostiumas aksominis- privalu kartu dėvėti nosinaitę arba kaklaraištį. Tebėra madingas preppy ir sportinis stilius, taip pat grunge stilius.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *