Bubble nails- burbulinis manikiūras

Bubble nails- burbulinis manikiūras
Nauja amerikoniška mada

Nežinau ar labai paplitusi kituose kraštuose, bet ši mada tikrai patinka kai kurioms amerikietėms. O jos manikiūro salonuose linkusios palikti nemažas sumeles.

Prasidėjo viskas lyg ir nekaltai- merginos ant nagų pradėjo klijuoti mažus karoliukus, akmenėlius, svarovskius ir šiaip niekučius. Vėliau kažkuriai gimė idėja- o kam klijuoti ant mažos nago plokštelės, jeigu galima ant didelės?

Na ir prasidėjo,-  kaip toj dainoj. Nagai tapo ne tik dideli- jie tapo gigantiški, tarsi kalėdinės eglutės burbulai.

Gyvenime tokių beveik nemačiau, – tačiau madų bloguose tokių nuotraukų pilna. Man asmeniškai jie primena kažką tarpinio tarp ligos pažeistą nagą ir Lady Gaga parėdus. (Beje, garsios ir prieštaringos dainininkės manikiūras visada yra nepriekaištingas.)  Bet burbulinių nagų tendencija plinta gan sparčiai.

Kurioje valstijoje gimė šis ,,bubble nails “ stebuklas?

Niekas negali iš tikro pasakyti. Tačiau pažvelgus į kai kurias nuotraukas darosi aišku, jog tokių nagų savininkės namų ruošos darbais nepiktnaudžiauja, idant nagai nenukentėtų.

Iš esmės- kuo tokie nagai didesni- tuo gražiau. Yra ir tokių, kurie užsiriečia iki pat piršto pagalvėlės.  Jų spalvos dažniausiai labai ryškios ir primena kramtomąją gumą arba ,,skittles“ saldainiukus. Kaip tokių nagų savininkės užsiima asmenine higiena- telieka gili paslaptis.

Praktiškosios ir dirbančios amerikietės tokių nagų nesiaugina. Tačiau yra daug eksperimentuoti mėgstančios jaunuomenės, kuri šią manikiūro tendenciją laiko menu. Kiek toks manikiūras meniškas, ir kiek jis duoda naudos savininkės įvaizdžiui ir sveikatai- spręsti tik Jums, mielosios skaitytojos. Tačiau jeigu kažkas tokių nagų nori- kažkam jie gal ir patinka.

Viena aišku, – kai Kim Kardašian dingo iš televizijos ekranų, šventa vieta neliko tuščia, ir  šią spragą puolėsi kamšyti įvairaus lygio meniškos asmenybės, kurios savo papimpintų nagučių nuotraukas deda ir į Feisbuką ir į Instagramą. Kiek ilgai ta mada siautės- nėra aišku.  Tačiau nuotaiką tokios nuotraukos pakelia- su trumpais nagučiais pasijunti kažkaip creepy- beveik kaip per Helovyną.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *