Madingiausios 2017 metų žiemos šukuosenos

Madingiausios 2017 metų žiemos šukuosenos
Kuodelis- neturinčioms laiko

Tikriausiai nenustebsite, jog šiais metais visur karaliauja kuodeliai. Kuodeliai sukami ant pakaučio, ant viršugalvio, ant kaklo- kaip tik norite. Iš tiesų- tai nepamainoma burtų lazdelė visoms skubančioms moterims ir merginoms. Juk kuodelį galite susukti per kelias minutes- ir per kelias minutes atrodysite nepriekaištingai. Gera naujiena ilgaplaukėms-joms siūloma rišti net 2 kuodelius iš karto. Taip atrodysite jaunatviškiau ir įdomiau.

Kuodeliai ypač tiks taisyklingų veido bruožų savininkėms. Šių metų ypatumas- kuodelis nebūtinai turi būti užbaigtas ir tvarkingas. 2017 metų mada šiek tiek netvarkinga. Todėl šiais metais siūloma neslėpti plaukų galiukų po kruopščiai susukta ir taisyklinga ,,bandele“. Plaukų galiukus drąsiai galite palikti nepaslėptus- jie gali drąsiai styroti į visas puses.  O ką daryti , jei kasų neturite? Ogi tą patį- drąsiai riškite kuodelį. Nenustebkite, –  kuodelius siūloma rišti ir neturinčioms kasų. Šiemet gatvėje  karaliauja vadinamieji ,,half- buns“. Iš tiesų nesuprasi kas tai- iki tikro kuodelio dar tolokai, tačiau ,, arklio uodga“ irgi nepavadinsi. Plaukai tik šiek tiek suimami ant pakaušio- ir drąsiai galite eiti kur tik norite. Ilgesni plaukai irgi gali drąsiai kyšoti iš po tokio kuoduko, o jeigu jie visai ilgi- juos galite dar ir sugofruoti. Taip taip- ,,gofruoti“ plaukai grįžta į madą.

Žinoma- klasikinis, balerinos kuodelis niekur nesiruošia trauktis. Klasikos ir prabangos mėgėjoms, taip pat ir vakarinėms bei  proginėms šukuosenoms siūlomi ypač kruopščiai susukti, o kartais ir mazgu ar sraigele surišti prigludę kuodukai. Tokios šukuosenos  tikrai nebus gėda įamžinti net šventinėje nuotraukoje.

Kasos -puošniai šukuosenai

2017 metų žiema kažkuo primena 9 dešimtmečio vėjus. Į madą vėl sugrįžta kasos. Tačiau tai ne paprastos kaselės, o sudėtingos šukuosenos. Madoje ir sudėtingi pynimai, ir puošnūs aksesuarai iš šilko ir blizgučių ir netvarkingi ar ypač tvarkingi mazgai. Ir ko tik čia nėra. Jeigu turite ilgus plaukus- drąsiai galite jais didžiuotis ir rodyti visam pasauliui.

Arklio uodega -mėgstančioms praktiškumą

Šių metų mada jums leidžia jaustis savimi ir taupyti laiką. Būtent taupančios laiką mėgsta nešioti arklio uodegą. Ir jos visada teisios. Demokratiškai suveržti raišteliu plaukai netrukdo nei dirbti nei ilsėtis. Šias metais ,, arklio uodegą“ siūloma rišti ne ant pakaušio, o plaukus surišti tiesiog ten, kur prasideda kaklas.  O jeigu nutarėte pasižmonėti- tiesiog suriškite plaukus kaspinu arba puošnesniu  raišteliu.

Netikras bobas- False bob

Šių metų mados naujiena – ,, netikras bobas“ gimė eksperimentuojant su žemai nuleista ,, arklio uodega“. Yra du šukuosenos variantai – kai ilgi palaidi plaukai tiesiog apgaubia veidą ir ant viršaus užrišamas puošnus šalikėlis – tinka laiko neturinčioms penkiolikmetėms. Kitas šukuosenos variantas- skirtas vakarui. Plaukai tiesiog sugarbanojami ir garbanos prisegamos iš vidaus- todėl šukuosena primena natūralų kirpimą. Gražu- ar nelabai,- spręsti tik Jums mielosios. Tačiau Holivudo gražuolės tokią šukuoseną  šiuo metu demonstruoja ir ant raudonojo kilimo.

Netikri kirpčiukai

Nuo ,,netikro bobo“‘ dizaineriai šiais metais drąsiai šoktelėjeo iki ,,netikrų “ kirpčiukų. Iš tiesų – patogus būdas norinčioms išbandyti kirpčiukus, tačiau nenorinčioms prarasti plaukų. Plaukai tiesiog sukeliami viršun ir kelios sruogelės nuleidžiamos  į priekį- tarsi kirpčiukai. Jaunatviška ir smagu.

Šlapi plaukai

Regis , kad šiek tiek primiršti ,,šlapi“ plaukai vėl sugrįžta į madą. Jeigu 9 dešimtmetyje tokia šlapių plaukų šukuosena buvo išskirtinai avangardinių asmenybių stilius- šiandien tokią šukuoseną pamatysite visur. Kodėl taip yra? Paslaptis visai paprasta – jums nereikia vargintis kirpykloje. Pakanka tik geliu gerai sudrėkinti plaukus- ir drąsiai galite žengti iš namų.

Gofruoti plaukai

Tai dar viena tendencija, grįžtanti iš 8 dešimtmečio. Gofruoti plaukai vėl madingi. Jums nebūtina eiti į kirpyklą- pakanka tik nusipirkti geras žnyples ir drąsiai galite ruoštis vakarėliui. Šių metų stilius – plaukai gofruojami nuo ausies žemyn. Visiškai nesvarbu, ar jūsų plaukai ilgi ar trumpoki – šukuosena tiks visoms. Jeigu nenorite nudeginti viso plauko- galite gofruoti tik kirpčiukus.

Garbanos 

Nors šie metai ir ne avis – tačiau garbanos nesiruošia niekur trauktis. Visiškai nenuostabu- jos tinka ir jaunoms ir senoms. Puošniausios garbanos žinoma tiks ilgaplaukėms. Tačiau jums nebūtina atsiauginti plaukų ar garbanoti viso plauko. Pakanka sugarbanoti tik vieną ar dvi sruogeles. Tačiau jeigu laiko nestokojate – galite tapti garbanota kaip avytė.

Karščiausia naujiena – šlapios garbanos, ypač jeigu jos gula keliais sluoksniais.

Garbanos šone

Vėlg- 8 dešimtmetyje labai mėgta, tačiau nepelnytai primiršta šukuosena. Ir žinote ką- ji vėl sugrįžta. Ir sugrįžta visiškai pelnytai – plaukus susegti į šoną visiškai nesunku. Tačiau atrodysite tikrai puošniai ir šiek tiek pasistengus- net oficialiai.

Retro garbanos

Ypatingai prabangios ir sudėtingos retro garbanos karaliauja vakarėliuose ir oficialiuose renginiuose. Šiuo metu akcentuojamos stambios garbanos ant kaktos, aukštyn sukelti plaukai ir stambūs auskarai ir stambūs karoliai. Šukuosenai sugaišite tikrai nemaižai laiko, ir , žinia, paklosite nemažą sumelę. Tačiau atrodysite kaip ,, už milijoną“. O dėl tiek verta ir pasistengti- ypač jei proga tikrai rimta.

Blizgantys banguoti kirpčiukai- Finger waves

Tai 2 dešimtmečio moters puošmena, karaliavusi net iki 5 praėjusio amžiaus dešimtmečio. Tačiau nėra didesnės naujienos, kaip gerai pamiršta sena. Viskas ko reikia, kad atrodytumėte ypač madingai – plaukų replės ir šiek tiek gelio ant kirpčiukų.

Bangos

Šių metų mada labai demokratiškai. Jūs neturite laiko prabangioms garbanos- galite juos tiesiog lengvai subanguoti. Svarbiausia, kad plaukų atrodytų daug. Jūsų bangos gali būti labai kruopščiai sudėliotos- arba priešingai,- lengvai plaikstytis vėjyje. Svarbu, kad jūsų plaukai sveikai blizgėtų- o kaip kris jūsų bangos- tik jūsų ir kirpėjos paslaptis. Neturite laiko kirpyklai? Eikite miegoti šlapiais plaukais. Iš ryto juos šiek tiek sutepkite geliu – ir jūs gražuolė. Ne paslaptis, jog šiais metais mada leidžia jums būti ir ypač tvarkingai, ir šiek tiek atsainiai – viskas priklauso nuo jūsų nuotaikos ir mėgstamo stiliaus.

Tiesus sklastymas – boheminio stiliaus mėgėjoms

7 dešimtmečio stilius ir gėlių mergaitės įvaizdis grįžta į madą. Tiesa šiek tiek pakitęs- gėlių mergaitės tapo šiek tiek griežtesnės ir jų karoliukus pakeitė prabangūs antkakliai-chockers. Tačiau madingi ilgi, tiesūs plaukai, perskirti tiesiu sklastymu per vidurį. Jeigu esate labai liekna, ir jūsų bruožai labai taisyklingi- ši šukuosena būtent Jums.

Casual stilius – minimalizmo mėgėjoms

Jeigu jūs nemėgstate stovėti prieš veidrodį ir visiškai neturite laiko mados naujovėms- dizaineriai siūlo rinktis niekuo neįpareigojantį Casual stilių. Jis tinka visiems- tiesus, šiek tiek netvarkingas kirpimas, kirpčiukai ir švarūs plaukai. Taip būtų galima apibūdinti šį stilių. Iš esmės – taip atrodytumėt, jeigu jus apkirptų jokių mokslų nebaigusi draugė- tiesiog nurėžti plaukai ir tiek. Kur baigiasi mada, ir kur prasideda tiesiog atsainumas – sunku pasakyti.tačiau paprastos amerikietės šiuo metu atrodo būtent taip- be jokių kompleksų ir be ypatingai didelių pareikalavimų kirpėjoms ar aplinkiniams.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *